Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Επίθεση σε Κικίλια από πρώην γαλάζιο Υπουργό και γιατρό



Το ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας είναι τραγική είναι γνωστό και δεδομένο. Ωστόσο, όταν η κραυγή αγωνίας προέρχεται από έναν υφυπουργό των κυβερνήσεων Καραμανλή, έχει… άλλη χάρη: «Εκεί στο υπουργείο Υγείας (αν υπάρχει υπουργός).

«Οι κάτοικοι της Β. Ελλάδος δεν είναι για τους τάφους. Ανοίξτε τις ΜΕΘ πανελλαδικά για περίθαλψη. Τι περιμένετε, έλεος», έγραψε, σε μία έκρηξη απελπισίας, ο Κώστας Κιλτίδης, ο οποίος εκτός από γιατρός έχει διατελέσει και πολλά χρόνια βουλευτής της ΝΔ στο Κιλκίς.

Ο Κώστας Κιλτίδης λοιπόν, με την ανάρτησή του, ζητεί από το υπουργείο Υγείας να δρομολογήσει διακομιδές ασθενών από τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, που δέχονται ασφυκτική πίεση, προς αυτά της υπόλοιπης χώρας, που διαθέτουν κενές κλίνες εντατικής θεραπείας, λέγοντας ευθέως ότι το υπουργείο έχει αφήσει στην τύχη του τον κόσμο της Βόρειας Ελλάδας που αργοπεθαίνει περιμένοντας για ένα κρεβάτι ΜΕΘ.

Όσοι θυμούνται τα παλιά νεοδημοκρατικά παρασκήνια, ξέρουν ότι ο Κώστας Κιλτίδης είχε μία εξαιρετική σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη -σε σημείο που να τη θεωρεί πολιτική του μέντορα.