Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

25 °C

Σήμερα, 22. Ιουλίου 2019

Έντονο παρασκήνιο για τα τελευταία ονόματα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - «Πονοκέφαλος» για να κλείσει το επικρατείαςΜερικά τελευταία ονόματα και κάποιες συνεννοήσεις απομένουν για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και να δοθούν ολοκληρωμένα στη δημοσιότητα. Μετά από έντονο παρασκήνιο λύθηκε ο «γρίφος» του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας με τον Βασίλη Βασιλικό να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, αφού πριν είχε οδηγηθεί σε «ναυάγιο» το φλερτ με τον Γιώργο Γραμματικάκη.

Η ανάρτηση του πρώην ευρωβουλευτή του Ποταμιού, που τόνιζε μεταξύ άλλων, πως «δεν θέλω να αποτελώ για κανέναν απειλή» επιβεβαιώνει τις αρχικές πληροφορίες του newpost.gr για τα παράπονα που είχαν εκδηλωθεί στην Κουμουνδούρου.

Μέχρι τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα έχουν ανακοινωθεί και οι υπόλοιποι που θα συμπληρώνουν τη λίστα με το τέταρτο πρόσωπο στη σειρά, μετά τον Πάνο Σκουρλέτη και την Έφη Αχτσιόγλου, να αναζητείται. Εξακολουθεί να υπάρχει στο τραπέζι το όνομα του Ευάγγελος Αποστολάκη. Δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες για το τι θα γίνει με τον Δημήτρη Χατζησωκράτη από τη ΔΗΜΑΡ, ενώ και ο Αλέκος Φλαμπουράρης δεν έχει εκδηλώσει τις προθέσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον Νάσο Ηλιόπουλο σε μη εκλόγιμη θέση θα τοποθετηθούν ο Νίκος Μπίστης και ο Στέφανος Τζουμάκας.

Στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική αναμένεται να βρει μια θέση η Κατερίνα Παπακώστα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται μέχρι αυτή τη στιγμή να έχει βρεθεί κάποια λύση για τον Φώτη Κουβέλη που να ευχαριστεί και τις δυο πλευρές. Στον βόρειο τομέα της β΄ Αττικής μπήκε ο Τέρενς Κουίκ.

Στην Κοζάνη, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις λίστες θα είναι ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

Για τους Γιάννη Τσιρώνη και Γιώργο Δημάρα αναμένεται να γίνει μια ακόμα συζήτηση μέχρι τη Δευτέρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγων προκειμένου να «κλειδώσει» ο αριθμός των υποψηφίων που θα μπουν στα ψηφοδέλτια.