Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ελληνίδες φοιτήτριες και πορνεία



Επειδή μερικές ανακοινώσεις, πληροφορίες, έρευνες υιοθετούνται μάλλον εύκολα, εάν δεν υπάρχει διαμαρτυρία, αντίδραση, διαφωνία, καταγγελία, η στήλη είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει τόσο την έρευνα του καθηγητή Λάζου, όσο και τη δημοσίευση των Αγγλικών TIMES, που με θράσος δημοσιεύουν ότι νεαρές φοιτήτριες στην Ελλάδα εκδίδονται για δύο ευρώ, δεχόμενοι την τριετή έρευνα του επιστήμονα, που παραποιώντας αριθμούς και ιδιότητες, γενικεύει ένα πρόβλημα υπαρκτό και ταυτόχρονα παγκόσμιο, δυσφημώντας τόσο τις νέες κοπέλες, όσο και τη χώρα ολόκληρη.

 

του Ευάγγελου Ραφτόπουλου

 

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι έρευνες μαγειρεύονται κατά το δοκούν, τα αποτελέσματα ακολουθούν την επιθυμία του ερευνητή, το όλο υποκαθιστό το μέρος, η μειοψηφία εμφανίζεται σαν κάτι το απόλυτο και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα συγκινούν, συγκλονίζουν και προσδίδουν στον ερευνητή τη δυνατότητα αναγνώρισης και θαυμασμού.

Τόσο οι φοιτητές, όσο και οι φοιτήτριες σπουδάζουν κάτω από άσχημες οικονομικά συνθήκες, εργάζονται έντιμα όμως πολλοί από αυτούς, για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να βοηθήσουν τους γονείς τους που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν πλέον.

Είναι λυπηρό λοιπόν, όταν από το στόμα Έλληνα επιστήμονα διοχετεύονται πληροφορίες και συμπεράσματα, ανακριβή κατά την άποψη του γράφοντος, για νέους ανθρώπους, που κατά την έρευνα έχουν αντικαταστήσει στην πορνεία τις αλλοδαπές και επιδίδονται σε αγοραίο σεξ έναντι μιας τυρόπιτας.

Ας μας ενημερώσει ο ερευνητής για το ποσοστό των εκδιδομένων στο σύνολο του πληθυσμού, την ιδιότητα των ιερόδουλων , τις ανάγκες που τις ώθησαν σε αυτό που κάνουν, γιατί διαφορετικά η έρευνα θα ομοιάσει τις καθημερινές ροζ ιστορίες των φυλλάδων, που ανακαλύπτουν σχέσεις ακολασίας πεθερού και γαμπρού, πεθεράς και νύφης, παντρεμένων γυναικών σε σεξ και βία με Αλβανούς κλπ.

Η στήλη να θυμίσει ότι η φτώχεια δεν συνδέεται με την πορνεία, δεν είναι αναγκαία συνθήκη η πενία για να ακολουθήσει μία γυναίκα αυτό το δρόμο, αλλά η ανηθικότητα, το εύκολο κέρδος, η τάση και η κλίση προς την έκδοση, είναι σοβαροί λόγοι που ωθούν τους νέους στη πορνεία.

Όσον αφορά δε τους TIMES, ας ασχοληθούν με την ομοφυλοφιλία στη χώρα τους που είναι υποχρεωτική, με τη κτηνοβασία στη κεντρική Ευρώπη-σημερινό ρεπορτάζ από την Ελβετία αναφέρει τις στενές σχέσεις Ελβετών και αλόγων-και ας αφήσουν τη χώρα μας να προσπαθεί να ξεπεράσει τη κρίση της.