Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

22 °C

Σήμερα, 22. Σεπτεμβρίου 2020

Ελαιόλαδο και παραδοσιακά εδέσματα δοκίμασε ο Τσίπρας στην Κριτσά ΛασιθίουΣτον τελευταίο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη, την Κριτσά, έφτασε λίγο μετά τις 15:00, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ελαιουργείου στον Συνεταιρισμό της Κριτσάς και παράλληλα ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες για τις δραστηριότητες του.

Σε δηλώσεις του απευθυνόμενος στα στελέχη του Συνεταιρισμού, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο τρόπος της λειτουργίας του και η αποτελεσματικότητά του θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση σε πανελλαδικό επίπεδο. «Είναι εντυπωσιακό», είπε μεταξύ άλλων, «πως ο Συνεταιρισμός της Κριτσάς άρχισε να λειτουργεί μέσα στη δεκαετία του ’70 με γνώμονα τον καταμερισμό των βαρών και κατόρθωσε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα, να διατηρήσει αυτή την χαρακτηριστικά συνοχή του, ακόμη και μέσα σε ένα κλίμα διαφθοράς που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας δοκίμασε ελαιόλαδο και παραδοσιακά εδέσματα που του προσφέρθηκαν στον χώρο του Ελαιουργείου, όπως επίσης και στον Γυναικείο Συνεταιρισμό του χωριού. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός αναχώρησε αμέσως για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, προκειμένου να επιστρέψει αεροπορικώς στην Αθήνα.

 

Δείτε τις φωτογραφίες: