Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Δριμεία επίθεση Γεωργιάδη: «Γιατί μισεί την Ελλάδα ο κάθε Κούλογλου;»



Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο πρώτο πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ που καταβλήθηκε χθες σε εταιρεία αντισηπτικών για αισχροκέρδεια.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι «δεν είναι ώρα για αρπαχτές, όποιος δεν το έχει καταλάβει θα το πληρώσει».

Όσον αφορά στην κατάσταση που επικρατεί στα σούπερ μάρκετ μετά τα νέα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί ο υπουργός ανέφερε ότι: «είναι καλή, για αυτό και διακόψαμε τη λειτουργία της Κυριακής. Έχουν ταλαιπωρηθεί οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ και σέβομαι τον κόπο τους».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ακόμα ότι; «Ο ελληνικός λαός σε αυτή την κρίση έχει δείξει χαρακτήρα και προχωράει όπως πρέπει».

Δριμεία επίθεση στον Στέλιο Κούλογλου

Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου και στο θέμα των αναρτήσεων για τον Καραϊσκάκη που δημιούργησαν πολιτική αντιπαράθεση.

«Άνθρωποι σαν τον Κούλογλου μισούν την Ελλάδα, αυτό είναι το πρόβλημά τους» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Γιατί μισεί την Ελλάδα ο κάθε Κούλογλου; Αυτή στη στιγμή το σύνολο του ευρωπαϊκού τύπου αναφέρει την Ελλάδα σαν ένα καλό παράδειγμα διαχείρισης της κρίσης σε αντίθεση με την Ισπανία. Είναι άλλο να αναρτά μια γελοιογραφία μια εφημερίδα και άλλο ένας πολιτικός».

Ο υπουργός Ανάπτυξης κλείνοντας ανέφερε: «Έως εδώ με την υποκρισία τους. Η Ελλάδα τα πάει καλά. Είμαστε περήφανη για την Ελλάδα μας και δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανένα Κούλογλου».