Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Διακοπές και δουλειά για τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο:Στρατηγείο παραλλαγή στο Ιόνιο..ΕΙΚΟΝΕΣ



Στο ασφαλές περιβάλλον του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Costa Navarino στην Πύλο, στα νερά του Ιονίου βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος ξεκλέβοντας μερικές ώρες από τις έγνοιες του κορονοϊού που έχει χτυπήσει την εκλογική του περιφέρεια την Καβάλα.

Σίγουρα όμως δεν μπορεί να ξεφύγει από τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον υπουργικό του θώκο. Έτσι, φαίνεται ότι στήθηκε ένα ολόκληρο στρατηγείο στην πανέμορφη παραλία του ξενοδοχείου, το οποίο μάλιστα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, έχει δίχτυ παραλλαγής για να προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα.

 Το γεγονός ότι φύτρωσε στη μέση της παραλίας ένα τεράστιο «στρατηγείο» με δίχτυ παραλλαγής δεν πέρασε διόλου απαρατήρητο από τους λουόμενους και έστειλαν τις φωτογραφίες στο Armyvoice.gr

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε και με τον Αντώνη Σαμαρά, η ιδιαίτερη πατρίδα του οποίου είναι η Πύλος, εκεί όπου αναπαύεται αυτές τις ημέρες ο κ. Ν. Παναγιωτόπουλος. Η συνάντηση διήρκεσε μια ώρα και σίγουρα θα συζήτησαν για την κατάσταση στο Αιγαίο, από τις ασφαλείς ακτές του Ιονίου.

Πάντως όπως όλα δείχνουν ο κ. Ν. Παναγιωτόπουλος σύντομα θα αναγκαστεί να πάρει τον δρόμο της επιστροφής, καθώς οι πληροφορίες που φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία  λένε ότι υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα του τουρκικού στόλου στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

πηγη armyvoice.gr