Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ανεπιθύμητος και στη Βέροια ο Ν.Παππάς - Νέες αποδοκιμασίες..Δείτε το βίντεο



Αποδέκτης νέων αποδοκιμασιών έγινε το βράδυ της Τετάρτης στη Βέροια ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς βρέθηκε στην πόλη της Μακεδονίας για να πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Ευρωεκλογές και τα διλήμματα της εποχής μας». 

 Στο σημείο βρέθηκαν πολίτες που τον αποδοκίμασαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τραγουδούσαν το «Μακεδονία ξακουστή».

 

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγινε αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών και χθες κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς. 

Η ψυχρή υποδοχή του κόσμου, οι διαμαρτυρίες των κατοίκων και η παταγώδης αποτυχία στην εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ανάγκασαν τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να εγκαταλείψει το πρωί την περιοχή και να ματαιώσει την επίσκεψή του στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και να επιστρέψει στην Αθήνα. 

Ωστόσο, ύστερα από έντονες διαβουλεύσεις και για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, ανακοίνωσε το απόγευμα ότι το πρόγραμμα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά θα «τρέξει» κανονικά.

 Κατόπιν όλων αυτών ο Νίκος Παππάς επέστρεψε στη Βέροια όπου για μια ακόμη φορά έγινε αποδέκτης της έντονης δυσαρέσκειας των πολιτών για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως μεταδίδει το veriotis.gr αρκετός κόσμος βρέθηκε έξω από την αίθουσα που μιλούσε ο υπουργός, φωνάζοντας συνθήματα αποδοκιμασίας προς την κυβέρνηση με αιχμή το θέμα της Μακεδονίας και της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι διαμαρτυρίες για την πολιτική της κυβέρνησης στο Σκοπιανό έγιναν και μέσα στην αίθουσα που μιλούσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής 

Δείτε τα βίντεο του veriotis.gr