Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Τα Έσοδα του Ενθρονιστήριου Δείπνου ($260,000) υπέρ του Αγίου Νικολάου



Νέα Υόρκη – Η Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής ενημερώνει πως έγινε δωρεά της τάξεως των διακοσίων εξήντα χιλιάδων δολαρίων ($260,000) προς τον ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Το παραπάνω ποσό είναι τα έσοδα του ενθρονιστηρίου δείπνου προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου.

«Συγκινήθηκα ιδιαιτέρως από τον αριθμό των πιστών που ταξίδεψαν από κοντά και από μακριά για να συμμετάσχουν στην ενθρόνισή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την γεναιοδωρία τους: τις ενορίες, τις οργανώσεις και τούς πιστούς που συμμετείχαν στο ενθρονηστήριο δείπνο και με την παρουσία τους έκαναν τόσο ιδιαίτερη την ημέρα αυτή. Εξέφρασα εξ αρχής προς τους συνεργάτες μου την επιθυμία τα έσοδα εκ του δείπνου να διατεθούν αυστηρά υπέρ του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου και είμαι ιδιαιτέρως ευχαριστημένος με την εκπληκτική αυτή δωρεά».

Το ποσό αυτό είναι το καθαρό έσοδο από το δείπνο, το οποίο διατέθηκε από πληθώρα γενναιόδωρων πιστών, συμπεριλαμβανομένων και ενοριών, οργανώσεων και ιδιωτών, οι οποίοι παρακάθησαν στο δείπνο και ξεπέρασαν τα χίλια επτακόσια άτομα (1700).

Η συγκεκριμένη δωρεά θα συμβάλει στην ανεύρεση πόρων για την επανεκκίνηση των κατασκευαστικών εργασιών.

Μια πλήρης οικονομική έκθεση σχετικά με την ενθρόνιση και τις εκδηλώσεις που σχετίζονται με αυτή, συμπεριλαμβανομένου και του δείπνου, θα συμπεριληφθεί στην οικονομική έκθεση του δευτέρου τριμήνου της Ι. Αρχιεπισκοπής και θα δημοσιευθεί στον δικτυακό τόπο της αμέσως μόλις ολοκληρωθεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΦΩΤΟ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 

 

 

 

 

ΕΠΙΣΗΣ – ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»:

 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο