Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 -

Όρθρος και Θεία Λειτουργία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου από τον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου οδού ΑχαρνώνΑπευθείας μεταδόθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, από την Pemptousia TV, η Ακολουθία του Όρθρου και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών. Των ιερών ακολουθιών προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος. Συλλειτούργησαν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέρων Εφραίμ, Βατοπαιδινοί Πατέρες και κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Τεχνική Κάλυψη – Εικονοληψία: Ανδρέας Χαλκιοπουλος, Αντώνης Βαραμπούτης

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπακος

Στον Ιερό Ναό τίθεται προς προσκύνηση η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, η οποία αποθησαυρίζεται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει έως το πρωί της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό, ο οποίος αυτές τις ημέρες παραμένει ανοιχτός όλο το 24ωρο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Ιερές Ακολουθίες και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».