Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τα πιο παράξενα μυστικά ομορφιάς που ακολουθούν οι celebrities



Δείτε τα πιο παράξενα μυστικά των celebrity beauty experts κατευθείαν από το Χόλιγουντ για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος.

1. Κέτσαπ για τα ξανθά μαλλιά

Αν έχεις βουτήξει σε πισίνα και τα ξανθά σου μαλλιά έχουν πάρει μια περίεργη πρασινωπή απόχρωση λόγω του χλωρίου, μην τρομάξεις. Υπάρχει λύση άμεσης αντιμετώπισης. Δοκίμασε να βάλεις κέτσαπ, πριν λουστείς. Άπλωσέ την στο τριχωτό της κεφαλής σου και άφησέ την να δράσει για ένα με δυο λεπτά, προτού την ξεβγάλεις με άφθονο ζεστό νερό. Το κόκκινο χρώμα της κέτσαπ θα εξαφανίσει την πρασινίλα, χαρίζοντας και πάλι λάμψη στα μαλλιά σου.

2. Αλουμινόχαρτο για ανάλαφρες μπούκλες

Για να αποκτήσεις το ωραίο ανάλαφρο σπάσιμο στα μαλλιά σου, δοκίμασε το αλουμινόχαρτο. Στρίψε 15 φύλλα αλουμινόχαρτου σε λωρίδες φάρδους 8 περίπου εκατοστών. Άρχισε να τυλίγεις τούφες γύρω από τις λωρίδες και ένωσε μεταξύ τους τις άκρες του αλουμινόχαρτου για να τις κλείσεις. Χρησιμοποίησε το πιστολάκι σου για τρία με πέντε λεπτά σε όλο το κεφάλι, προκειμένου το αλουμινόχαρτο να απορροφήσει τη θερμότητα. Όταν κρυώσει, αφαίρεσε τα αλουμινόχαρτα και σίγουρα θα εντυπωσιαστείς από το όμορφο αποτέλεσμα.
3. Συμπυκνωμένο γάλα για ανταύγειες

Προτού κάνεις ξανθές ανταύγειες, άπλωσε συμπυκνωμένο γάλα στο δέρμα του κρανίου σου. Με αυτόν τον τρόπο θα προλάβεις τον ερεθισμό, που προκαλείται από τη χρήση του οξυζενέ.

4. Τζελ μαλλιών και σελοτέιπ

Στερέωσε το glitter στα βλέφαρα των ματιών σου με τζελ μαλλιών χωρίς οινόπνευμα και για να καθαρίσεις τα υπολείμματα του glitter από το πρόσωπό σου χρησιμοποίησε σέλοτεϊπ.

5. Προϊόν καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή ως ντεμακιγιάζ προσώπου

Αφαίρεσε το make up χρησιμοποιώντας προϊόν καθαρισμού για την ευαίσθητη γυναικεία περιοχή. Μπορεί να σου ακούγεται πολύ περίεργο, είναι όμως ένα γυναικολογικά εγκεκριμένο προϊόν, που δεν περιέχει σαπούνι. Αν το χρησιμοποιήσεις σωστά και με μέτρο, θα απομακρύνεις κάθε ίχνος make up και ταυτόχρονα θα κάνεις και απολέπιση στο πρόσωπό σου.

6. Βρεφικό κουταλάκι για ντεμακιγιάζ βλεφαρίδων

Το πλαστικό βρεφικό κουταλάκι μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο, ειδικά στις γυναίκες που φορούν ψεύτικες βλεφαρίδες. Είναι ένα τέλειο εργαλείο για να ξεβάψεις τις βλεφαρίδες σου, χωρίς να τις καταστρέψεις. Κράτησε το κουτάλι κάτω από τις βλεφαρίδες και χρησιμοποίησε ένα καθαρό βουρτσάκι για να απλώσεις ένα make-up remover χωρίς λάδι επάνω στις βλεφαρίδες. Το make-up remover και η μάσκαρα θα τρέξουν στο κουταλάκι και μακριά από το πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο, οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα παραμείνουν στη θέση τους, όπως επίσης και το υπόλοιπο μακιγιάζ σου.