Κυριακή 07 Μαρτίου 2021 -
Συννεφιά

11 °C

Σήμερα, 7. Μαρτίου 2021

Τα πιο εύκολα hairstyles που θα δημιουργήσετε μόνες σας τα ΧριστούγενναΕίναι Παραμονή Χριστουγέννων κι εσείς μέσα σε όλα δεν προλάβατε να κλείσετε ραντεβού στον κομμωτή σας. Αν και θα περάσετε τη γιορτινή μέρα στο σπίτι με την οικογένεια σας, επιβάλλεται να έχετε ένα κομψό και stylish hair look.

Επίσης έχετε κόψει τα μαλλιά σας σε bob, ακολουθώντας τη μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων. Κι εμείς είμαστε εδώ με τις ωραιότερες ιδέες.

Θα φτιάξετε μόνες σας τέλεια hairstyles σε λίγα λεπτά αρκεί να έχετε μερικά αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν το look σας. Τι ακριβώς πρέπει να κάνετε;

Παίρνετε δύο τούφες από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας, τις στριφογυρίζετε και τις στερεώνετε με δύο μεγάλα, χρωματιστά pins.

Ή πιάνετε τα μαλλιά σας σε ένα χαλαρό half up, το στερεώνετε σφιχτά με ένα λαστιχάκι και στη συνέχεια το στολίζετε με έναν μεγάλο φιόγκο. 

Παράλληλα μπορείτε να πλέξετε μερικές μόνος τούφες ή να αποκτήσετε ένα χαριτωμένο half up bun.

 

Και είναι μερικά μόνο από τα hairstyles που θα δείτε στο video που ακολουθεί. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψτε εκείνο που θα υιοθετήσετε αύριο αλλά και την Πρωτοχρονιά.