Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Τα μυστικά tips ομορφιάς των διάσημων



Δεν είναι τυχαίο που είναι πάντα εκθαμβωτικές και απαστράπτουσες σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους και επίσημη περίσταση! Είναι όμως και εκείνες άνθρωποι σαν εμάς και ακολουθούν ευλαβικά έξυπνα tips περιποίησης προσώπου και μακιγιάζ που δε διστάζουν να τα μοιραστούν μαζί μας. 

1. Eπιλέγει μάσκες προσώπου με βιταμίνη C πριν ξεκινήσει την διαδικασία του μακιγιάζ. ;Eχουν αντιοξειδωτική δράση, προσφέρουν λλάμψη πριν τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Δοκίμασέτο και θα δεις και εσύ διαφορά στο δέρμα σου.

2. Επιλέγουν πάντα σμιλεμένα ζυγωματικά και το εφέ του contouring. Ακολουθώντας όμως τις φυσικές γραμμές του προσώπου τους ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό.

3. Συνδυάζουν διαφορετικά concealers, υφές αλλά και αποχρώσεις (πχ μωβ, πράσινο, κίτρινο) προκείμενου να εξουδετερώσουν οποιαδήποτε σκιά και μαύρο κύκλο στην περιοχή των ματιών.  Για κάλυψη ατελειών όπως σπυράκια ή πανάδες, προτιμούν πιο παχύρευστες υφές που εφαρμόζονται με πινέλο.

MTI4MzA2MzcwOTY4NTkwODE0 34bab

4. Για φυσικό αποτέλεσμα και ακαταμάχητα χείλη αναμειγνύουν συχνά κοντινές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος που εφαρμόζουν σε διαφορετικά σημεία των χειλιών.

6. Η πούδρα στην επιδερμίδα εφαρμόζεται πάντα στο τέλος. Φιξάρει , σετάρει και ολοκληρώνει το μακιγιάζ.

7. Μετά την εφαρμογή της ενυδατικής, του αντηλιακού ή οποιασήποτε άλλης περιποίησης, περιμένουν αρκετή ώρα πριν εφαρμόσουν το φον ντε τεν. Γιατί; Η επιδερμίδα  αποροφά ακόμα την ενυδάτωση και άρα είναι πιο σωστό να   "καθήσουν" οι προηγούμενες συνθέσεις στο προσώπο και στη συνέχεια να προχωρήσουν με το μακιγιάζ.

dafgsfg

Πηγή κειμένου: 

queen.gr