Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πως να στρώσεις τα ατίθασα φρύδια!



Τα φρύδια μας είναι το πορτρέτο του προσώπου μας! Αν είναι κακό- βγαλμένα ή αν πετάνε από εδώ και από εκεί, αλλάζει όλη η μορφολογία του προσώπου. Και ενώ καταννοώ και μου αρέσει η τάση στα φυσικά φρύδια αυτό που δεν δέχομαι είναι να τα αφήνεις εντελώς απεριποίητα. Το ξέρεις ότι είναι ατίθασα και χρειάζονται την φροντίδα σου.

Για αυτό σήμερα θα σου δείξω πως να στρώσεις τα ατίθασα φρύδια σου! Απλά tips που θα κάνουν το βλέμμα σου ακόμα πιο γοητευτικό. Μην ανησυχείς δε θα σου πω να τα βγάλεις, θα μοιραστώ μαζί σου όλα μου τα μυστικά έτσι ώστε να δείχνουν πάντα στην εντέλεια!

Tips για να στρώσεις τα ατίθασα φρύδια

 Ελαφρύ τριμάρισμα

κούρεμα και τριμάρισμα φρυδιών

Ο βασικότερος λόγος που βλέπεις να πετάνε τρίχες από εδώ και από εκεί είναι γιατί δεν τα κουρεύεις. Πάρε ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα ή ένα χτενάκι για φρύδια και στρώστα προς τα πάνω. Ό,τι περισσεύει κόψτο. Μετά χτένισε προς τα κάτω και πάλι ό,τι περισσεύει κόψτο. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείς το πάχος των φρυδιών σου αλλά ταυτόχρονα αποτρέπεις την εμφάνιση ξέμπαρκων τριχών.

Gel φρυδιών

gel για τα φρύδια

Κάτι που συστήνω για κάθε βραδινή έξοδο είναι το gel φρυδιών. Θα χτενίσει και θα στερεοποιήσει τα φρύδια σου έτσι ώστε όλο το βράδυ να μην έχεις απρόοπτα. Δεν χρειάζεται να βάλεις πολύ ίσα ίσα. Επίσης, υπάρχουν και gel με χρώμα, οπότε μπορείς να διαλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις αποχρώσεις σου.

Λακ

χτένισμα φρυδιών με βουρτσάκι, ediva.gr

Ποιος να σου το έλεγε ότι η λακ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα φρύδια! Αν δεν έχεις gel, δεν πειράζει. Ψέκασε λίγη λακ σε ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα και πέρασε το πάνω από τα φρύδια σου. Θα τα κρατήσει σταθερά και περιποιημένα όλη την ημέρα. Ειδικά αν έχεις υποχρεώσεις όλη τη μέρα και δεν προλαβαίνεις να γυρίσεις σπίτι, είναι η ιδανική λύση!

Χτένισμα και καθάρισμα

στρώσιμο των ατίθασων φρυδιών

Η πιο απλή και καθημερινή μου συμβουλή είναι το χτένισμα και το καθάρισμα. Έτσι όπως είσαι το πρωί πριν ξεκινήσεις να βάφεσαι, δες αν θέλει να βγάλεις τα φρύδια σου λίγο. Και όταν λέω να τα βγάλεις εννοώ τις τριχούλες στο κέντρο και το γύρω γύρω καθάρισμα. Έπειτα αφού ετοιμαστείς με ένα καθαρό βουρτσάκι χτένισε τα  με τη φορά που έχουν. Ειδικά αν πρόκειται για μια χαλαρή μέρα δεν χρειάζεται παραπάνω.