Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Το μυστικό της Κιμ Καρντάσιαν για τέλεια μαλλιά



Η Κιμ Καρντάσιαν πολλές φορές δημοσίως έχει παραδεχτεί ότι είναι αμετανόητη λάτρης του ρυζιού, αναφορικά με την περιποίησή της, αποκαλύπτοντας κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της ότι το χρησιμοποιεί τακτικά τόσο στα μαλλιά όσο και στο δέρμα της.

Το υγρό μείγμα νερού και ωμού ρυζιού περιέχει βιταμίνες B, D, E και A, καθώς και ασβέστιο και σίδηρο. Ακριβώς ο συνδυασμός που απαιτείται, δηλαδή, για την ενίσχυση των θυλάκων των μαλλιών, κάνοντάς τα να λάμπουν φυσικά. Τα οφέλη για το δέρμα είναι, επίσης, πολλά, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι το νερό του ρυζιού μπορεί να βοηθήσει το δέρμα που έχει υποστεί ζημιά από τον ήλιο, ενώ διαθέτει, ταυτόχρονα, και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Αναφορικά με τη χρήση του μείγματος στα μαλλιά της, η διάσημη τηλεπερσόνα έχει αποκαλύψει ότι μουλιάζει τους άψητους κόκκους ρυζιού σε νερό και στη συνέχεια χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο νερό, αφού το έχει στραγγίσει, κάνοντας μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής της (μετά το λούσιμο) και αφήνοντάς το να καθίσει καλά. Στο τέλος απλώς το ξεπλένει με άφθονο νερό.

 

Το νερό του ρυζιού, ωστόσο, δεν αποτελεί μόνο το μικρό μυστικό της Καρντάσιαν. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιείται από Ιάπωνες, Κινέζους και λαούς της Νοτιοανατολικής Ασίας εδώ και αιώνες λόγω όλων των πλεονεκτημάτων που διαθέτει.

Αυτό το «θαυματουργό» υγρό είναι ιδανικό για την απαλότητα των μαλλιών σας, καθώς το νερό ρυζιού θεωρείται ότι βοηθά τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν περισσότερο καθιστώντας τα πιο δυνατά και λιγότερο εύθραυστα.