Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Μυστικά ομορφιάς: Τι πρέπει να κάνεις πριν πέσεις για ύπνο..



 

4 βασικά μυστικά ομορφιάς που πρέπει να ακολουθείς πριν πέσεις για ύπνο κάθε βράδυ για όμορφο δέρμα και όμορφα μαλλιά.

Σίγουρα θα έχεις ακούσει ότι δεν πρέπει να πέφτεις για ύπνο χωρίς να έχεις κάνει ντεμακιγιάζ. Υπάρχουν και άλλες τρεις συμβουλές ομορφιάς που μπορείς να ακολουθήσεις πριν κοιμηθείς για να είσαι φρέσκια την επόμενη ημέρα.

Καθαρό πρόσωπο

Το είπαμε και το ξέρεις. Είναι ο βασικός κανόνας.Ο καθαρισμός προσώπου και λαιμού πριν από τον ύπνο είναι απαραίτητος. Ακόμη και να μην έχεις βαφτεί την προηγούμενη μέρα, ένα πέρασμα με το γαλάκτωμα ή την λοσιόν που χρησιμοποιείς, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνιούνται πριν ακουμπήσεις το μαξιλάρι. Και αν είσαι 20 μπορεί να μην σε απασχολεί και πολύ αλλά πίστεψέ μας... ο μεγαλύτερος εαυτός σου θα σε ευγνωμονεί!

Βαθιά ενυδάτωση

Κάθε βράδυ πριν τον ύπνο εκτός από το πρόσωπο, άπλωσε μια πλούσια ενυδατική κρέμα στα χέρια σου, στους αγκώνες και στα πέλματά σου. Ειδικά τον χειμώνα, είναι απαραίτητο και μπορείς επιπλέον πάνω από την κρέμα να φορέσεις και βαμβακερές κάλτσες. Τα αποτελέσματα θα σε εντυπωσιάσουν. Το καλύτερο μάλιστα θα ήταν μία ή δύο φορές την εβδομάδα να κάνεις και βαθιά απολέπιση σε πρόσωπο και σώμα πριν την εφαρμογή της κρέμας.

Περιποιήσου τα μαλλιά σου

Η εικόνα, που έχουμε δει σε πολλές ταινίες, γυναικών που χτενίζουν τα μαλλιά τους πριν πέσουν στο κρεβάτι δεν είναι τυχαία. Πάντα να χτενίζεις τα μαλλιά σου πριν πέσεις για ύπνο. Όσο ανήσυχο ύπνο κι αν κάνεις, σκέψου πόσο λιγότερο θα μπερδευτούν το βράδυ αν είναι χτενισμένα πριν κοιμηθείς. Αν είναι πολύ μακριά μπορείς επίσης, όχι κάθε βράδυ φυσικά, να τα ψεκάζεις με ένα κοντίσιονερ που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Μόλις ξυπνήσεις απλά ξέπλυνε τα με ζεστό νερό και θα δεις τη διαφορά.

Μαξιλαροθήκη από... σατέν!

Μπορεί να σου φαίνεται περιττό και εκτός της δικής σου πραγματικότητας αλλά είναι πολύ σημαντικό. Επειδή το ύφασμα αυτό γλιστράει όμορφα δεν αφήνει σημάδια το πρόσωπο, όσο και αν στριφογυρίζεις το βράδυ και δεν μπερδεύονται και τα μαλλιά σου. Δεν είναι άσχημη ιδέα...