Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μαθήματα κομψότητας από τη βασίλισσα της Ισπανίας Letizia: Πάρτε ιδέες για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις



Ανάμεσα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών ανά τον κόσμο ξεχωρίζουν εκείνες οι προσωπικότητες τους με την πιο ενεργή δράση στα κοινωνικά θέματα αλλά και εκείνες με το καλαίσθητο γούστο. Άλλωστε, το στυλ και η μόδα αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας, που στα χέρια των royals παίρνει ''διπλωματικές'' διαστάσεις.

 Σήμερα, όμως, θα μιλήσουμε για τη βασίλισσα της Ισπανίας, Letizia, μία από τις πιο καλοντυμένες royals. Κάθε της εμφάνιση συζητείται και γίνεται πρωτοσέλιδο, ενώ τα κομμάτια που φορά γίνονται αμέσως sold out, ακόμα και αν η τιμή τους πολλές φορές είναι αρκετά υψηλή...

Ωστόσο, η βασίλισσα της Ισπανίας επιλέγει συνήθως κομμάτια από προσιτά brands, όπως τα Zara και Castañer, αποδεικνύοντας πως η κομψότητα δεν αποτελεί μονάχα κομμάτι της πολυτελούς αγοράς. Επίσης, το γεγονός πως επενδύει πάνω σε τέτοια κομμάτια, λειτουργεί και ως ένα επικοινωνιακό ''τρικ'' δείχνοντας πως η βασιλική οικογένεια δεν δαπανά υπέρογκα ποσά για την γκαρνταρόμπα της -μία δυσφήμιση που αντιμετωπίζουν όλοι οι royals. 

Η ίδια επιλέγει για τις επίσημες εμφανίσεις της συνήθως υπέρκομψα σύνολα σε έντονες αποχρώσεις, ενώ δεν φοβάται να πειραματιστεί και με τα prints. Έχει εμφανιστεί τόσο με φλοράλ, που φαίνεται να είναι το αγαπημένο της, όσο και με ρίγες. Ακόμα, λατρεύει τις αυστηρές και καθαρές γραμμές στα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, όμως, το καλοκαίρι προτιμάει τις αιθέριες σιλουέτες με κίνηση.

Η βασίλισσα Letizia προσθέτει, επίσης, ζώνες ψηλά στη μέση για να δώσει περισσότερο σχήμα στο σώμα της, ενώ πάντα επιλέγει υποδήματα με μεσαίο τακούνι για να προσθέτει έξτρα πόντους, ακόμα και στις αγαπημένες της εσπαντρίγιες.

Το στυλ της, λοιπόν, αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς και ειδικά αυτή την εποχή, που η θερμοκρασία τείνει να ανεβαίνει μέρα με τη μέρα. Η βασίλισσα Letizia μοιράζει μαθήματα κομψότητας και επιβίωσης το καλοκαίρι και εμείς σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Τα καλοκαιρινά looks της βασίλισσας Letizia που μας εμπνέουν