Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Jennifer Lopez: Αυτά τα μυστικά ομορφιάς την κρατούν σε εντυπωσιακή κατάσταση



Η Jennifer Lopez γνωστοποίησε την πρωινή ρουτίνα της, η οποία αποτελείται από 4 βήματα-κλειδιά.

Πιο συγκεκριμένα, στις 22 Ιουλίου, η Jennifer Lopez καλωσόρισε τους θαυμαστές της στο Instagram, και μέσα από το όμορφο μπάνιο της έδειξε την πλήρη πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της. Φυσικά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η καλλιτέχνης παρουσίασε και χρησιμοποίησε αποκλειστικά προϊόντα από τη δική της σειρά, αλλά αυτό που είναι σοκαριστικό είναι το πόσο απλά είναι τα βήματα που ακολούθησε.

 

Βήμα No 1
Στο πρώτο βήμα πρωταγωνιστεί το That Hit Single gel-cream cleanser. Αν και η Jennifer Lopez  ξεκίνησε το βίντεο με ένα εντελώς καθαρό δέρμα, δήλωσε ότι κάθε πρωί πλένει το πρόσωπό της προκειμένου να απαλλαγεί από τυχόν λιπαρότητα ή υπολειπόμενο μακιγιάζ. «Ο πρωινός καθαρισμός είναι πραγματικά πολύ σημαντικός για να ετοιμάσεις το πρόσωπό σου για όλη την ημέρα», τόνισε. «Όχι μόνο τράβηξε όλο το μακιγιάζ, αλλά μου έδωσε μια αίσθηση “καθαρού”, αλλά με έναν υγιή τρόπο. Είμαι ερωτευμένη με αυτό το cleanser».

Βήμα No 2
Tο δεύτερο βήμα, είναι εκείνο που η Jennfer Lopez περιέγραψε ως το μυστικό της λάμψης της. «Αυτό είναι το μυστικό συστατικό. 21 επαναλήψεις αυτού του προϊόντος για να το κάνουμε καλά», δηλώνει για το That JLo Glow serum. «Οι άνθρωποι συνεχώς απορούν, πώς να αποκτήσω αυτή τη λάμψη, πώς να αποκτήσω αυτή τη λάμψη; Την έβαλα λοιπόν σε ένα μπουκάλι και ορίστε».

Βήμα No 3
Μόλις στεγνώσει το serum, έρχεται η ώρα για το πιο σημαντικό βήμα. Το αντηλιακό. Κι όχι οποιοδήποτε αντηλιακό. Φυσικά το That Big Screen, από τη σειρά της. «Πρέπει να φοράς αντηλιακό από όταν είσαι πολύ νέος/α. Αυτό είναι πιθανώς ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που έκανα από πολύ νεαρή ηλικία, που βοήθησαν στη διατήρηση του δέρματος μου», δήλωσε η καλλιτέχνης.

Βήμα No 4
Το τελευταίο βήμα στην πρωινή ρουτινά ομορφιάς της Jennifer Lopez, είναι η λήψη ενός από τα συμπληρώματά That Inner Love. Σύμφωνα με το jlobeauty.com, αυτά τα πλούσια σε βιταμίνες δισκία υπόσχονται να «καταπολεμήσουν τα σημάδια της γήρανσης από όπου ξεκινούν». Για την Jennifer Lopez, η ομορφιά είναι εσωτερική υπόθεση.