Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 -

Η μικρή αλλαγή στο κούρεμά σου που θα σε ανανεώσει just in time για το φθινόπωροΜία μικρή αλλαγή στα μαλλιά μας μπορεί να μοιάζει μεγάλη, να αλλάξει εντελώς το πρόσωπο μας, τα χαρακτηριστικά μας αλλά και να καθιερώσει το στιλ μας. 

Οι αφέλειες είναι μία μικρή αλλαγή, η οποία όμως αλλάζει εντελώς την εμφάνιση μας. 

 

Διάσημες όπως η Sydney Sweeney, η Zoë Kravitz και η Billie Eilish μας εμπνέουν για αφέλειες. Κάθε μία προσαρμόζει το hairstyle της στο στιλ της και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό. Αφέλειες που θυμίζουν έντονα τη δεκαετία του 70, μοντέρνες αφέλειες που έχουν την αύρα του 2023 αλλά και πιο αυστηρές που έχουν την αύρα των 90s’.

Υπάρχουν διαφορετικά στιλ σε αφέλειες, πιο μακριές, με χωρίστρα στη μέση, στο πλάι μακριές να καλύπτουν μέρος του ματιού και ίσα να μπαίνουν πίσω από το αυτί, αραιωμένες ή πιο πυκνές, να αγκαλιάζουν το μέτωπο. 

Δεδομένου ότι υπάρχουν αμέτρητα κοψίματα και μήκη για να διαλέξετε, το πρώτο και πιο βασικό βήμα είναι να βρείτε με τον κομμωτή σας τι ταιριάζει στο πρόσωπο σας, στα χαρακτηριστικά σας. Το επόμενο είναι να δεσμευτείτε ότι θα υιοθετήσετε αυτό το hairstyle για τους επόμενους μήνες, καθώς δεν είναι μία πινελιά που διαφοροποιείται εύκολα. 

Σημαντική λεπτομέρεια! Αν θέλετε να διατηρήσετε τις αφέλειες σας, να έχετε στο μυαλό σας ότι ανάλογα με το μήκος της, οι επισκέψεις στον κομμωτή σας πρέπει να είναι ανά τέσσερις με έξι εβδομάδες. Ελάχιστο τριμάρισμα στις άκρες είναι απαραίτητο, για να μη χάνει τη γραμμή της, το στιλ της. 

Για να σας εμπνεύσουμε και να σας πείσουμε να κάνετε αυτή τη μικρή αλλαγή που θα αλλάξει ριζικά την εμφάνιση σας, συγκεντρώσαμε αγαπημένες celebrities αλλά και influencers. Κρατήστε τη φωτογραφία που σας αρέσει περισσότερο και συζητήστε το με τον κομμωτή σας.

H Megan Fox επιβεβαιώνει ότι οι αφέλειες είναι sexy:

Πάντα εντυπωσιακή Zendaya:

H Dakota Johnson επιλέγει curtain bangs για το καρέ μαλλί της.

Μακριά φράντζα για το pixie κούρεμα της Halle Berry:

Baby bangs για την super stylish Zoe Kravitz:

Πυκνές, με χωρίστρα στη μέση για την stylish Elizabeth Olsen:

Αυστηρές, με έμπνευση από Γαλλία τις διάσημης makeup artist, Violette:

Μακριές, μπλέκονται με τα φιλαριστά μαλλιά της Sydney Sweeney: