Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Για να μυρίζετε αξέχαστα όλη την ημέρα



Το άρωμα δεν είναι ο σωτήρας μας για να μπορούμε να μυρίζουμε όμορφα όλη την ημέρα. Υπάρχουν τρόποι και συνδυασμοί που μας βοηθούν για το πιο αξέχαστο αποτέλεσμα.  Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και θα «σκλαβώσετε» τη μύτη όλων όσοι σας συναντήσουν:

Το άρωμα

Αφού το ψεκάσετε στο δέρμα, μην την τρίψετε. Ψεκάστε καρπούς, το πίσω μέρος του λαιμού, αλλά και τον αέρα από όπου θα... περάστε από μέσα. Αν τρίψετε την κολόνια θα χαθούν οι πιο λεπτές νότες αρώματος.

Τα μαλλιά

Απορροφούν τις εξωτερικές μυρωδιές -όπως το τσιγάρο- και εκκρίνουν μυρωδιές. Φροντίστε για την καθαριότητά τους. Επίσης, μπορείτε να πάρετε ειδικά αρώματα για τα μαλλιά, τα οποία αφήνουν μια ευχάριστη μυρωδιά στο πέρασμά σας.

Pillowspray

Προμηθευτείτε ειδικά spray για το μαξιλάρι, που θα σας ηρεμήσουν και θα διατηρήσουν την αίσθηση φρεσκάδας ακόμα και όταν ξυπνήσετε.

Τα ρούχα

Εγκλωβίζουν μυρωδιές από το περιβάλλον για αυτό και πρέπει να τα αερίζετε τα ρούχα, αφού τα βγάλετε και δε σκοπεύετε να τα πλύνετε μετά από κάθε χρήση. Βάλτε στη ντουλάπα σας ειδικά αρωματικά φακελάκια ώστε να μυρίζουν πάντα σαν φρεσκοπλυμένα. Μην ανακατεύετε ποτέ τα καθαρά με τα ήδη φορεμένα ρούχα.

Το σώμα

Τα σημεία του σώματος που έχουν μεγαλύτερη θερμοκρασία βοηθούν τα αρώματα να διαχέονται καλύτερα στο χώρο. Ψεκάστε πίσω από τα γόνατα, στο εσωτερικό των μοιρών και στην κοιλιά.

Το bodylotion

Συνδυάστε το άρωμά σας με το αντίστοιχο bodylotion. Εφαρμόστε πρώτα την κρέμα σε όλο το σώμα και μετά το άρωμα σε συγκεκριμένα σημεία. Μοναδικός μυρωδάτος συνδυασμός με ένταση όλη την ημέρα.