Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ΣΟΚ: Βγήκε βόλτα με τα σκυλιά της αλλά...την κατασπάραξαν



Η Stephens, βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη (14/12) το βράδυ, δύο μέρες αφότου είχε βγει να περπατήσει με τα σκυλιά της στο δάσος κοντά στο Goochland της Βιρτζίνια, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

 

Οι Αρχές δήλωσαν ότι βρέθηκε από τον πατέρα της ο οποίος την έψαχνε σε μια περιοχή όπου ήταν γνωστό ότι έβγαζε τα σκυλιά έξω για βόλτα. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι Αρχές, τα σκυλιά περιφρουρούσαν το πτώμα και είχαν επιθετική συμπεριφορά προς τον πατέρα της,όταν αυτός το εντόπισε.

Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι η άτυχη κοπέλα έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια. «Ο πρώτος τραυματισμός ήταν στο λαιμό και το πρόσωπο. Φαίνεται ότι έπεσε στο έδαφος, έχασε τις αισθήσεις της και τα σκυλιά την κατασπάραξαν», δήλωσε ο Σερίφης της κομητείας όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Οι Αρχές χρειάστηκαν περισσότερο από μία ώρα για να πιάσουν τα σκυλιά. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ φίλη της 22χρονης δήλωσε πως θεωρεί απίστευτο να έγινε κάτι τέτοιο και επιμένει πως τα σκυλιά ήταν πολύ φιλικά και την αγαπούσαν.

Οι έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται.