Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Eπαιρνε αναπηρική σύνταξη και έβγαλε 1,5 εκατομμύριο με μία κίνηση!



Η Θεά Τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια σε μας τους ανθρώπους και λίγοι το ξέρουν αυτό καλύτερα από τον άνθρωπο που έχασε το πόδι του και ήταν υποχρεωμένος να ζει με την αναπηρική σύνταξη των 699 ευρώ τον μήνα.

Γνωστός στους οικείους του ως «Μεγάλος L.T.», εξαιτίας του επιβλητικού του παραστήματος, ο Αμερικανός δεν έχασε μόνο το κατώτερο τμήμα του αριστερού του ποδιού αλλά και τη δουλειά του.

Πλέον καθόταν στο σπίτι του όλη μέρα μπροστά στην τηλεόραση, όταν έπεσε πάνω σε μια εκπομπή δημοπρασιών που του κίνησε το ενδιαφέρον.

Είδε λοιπόν πως εκείνη τη μέρα δημοπρατούνταν μια χειροποίητη κουβέρτα των Ναβάχο που οι εκτιμήσεις έλεγαν πως θα έπιανε κάπου μεταξύ 350.000-500.000 δολαρίων.

Πουλήθηκε τελικά έναντι 522.500 δολαρίων και ο άντρας της ιστορίας μας συνειδητοποίησε πως είχε κάτι παρόμοιο στο σπίτι του, ένα οικογενειακό κειμήλιο που περνούσε από γενιά σε γενιά!

Πήρε λοιπόν την πολυκαιρισμένη κουβέρτα και την έδωσε για εκτίμηση σε έναν αντικέρ, ο οποίος του είπε πως πράγματι είχε αξία, να μην περίμενε πάντως πως θα έπιανε περισσότερα από 50.000 δολάρια.

Ο L.T. δεν έμεινε εκεί και έστειλε μερικές ίνες της κουβέρτας της φυλής των γηγενών αμερικανών για εκτίμηση, όταν του είπαν πως η αξία της κυμαίνεται κάπου μεταξύ 100.000-200.000 δολαρίων.

Την έβγαλε έτσι σε δημοπρασία στην ίδια εκπομπή, καθώς τα λεφτά αυτά ήταν αρκετά να του αλλάξουν τη ζωή και να τον βγάλουν από την καταραμένη φτώχεια στην οποία είχε περιέλθει.

Και τον έβγαλαν, μόνο που η ινδιάνικη παραδοσιακή κουβέρτα δεν έπιασε 200.000 δολάρια αλλά 1,8 εκατ., 1,5 εκατ. ευρώ δηλαδή!

Στο βίντεο μπορούμε να τον δούμε να ξεσπά σε δάκρυα χαράς και να φιλά εγκάρδια τη σύζυγό του, συνειδητοποιώντας πως τίποτα στη ζωή του δεν θα είναι ίδιο…