Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

40 διαδικτυακές B2Β συναντήσεις ελληνικών και αυστριακών επιχειρήσεων



Σαράντα διαδικτυακές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες μεταξύ ελληνικών και αυστριακών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και την ADVANTAGE AUSTRIA - το Εμπορικό Τμήμα της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Οι συναντήσεις ήταν μεταξύ 7 αυστριακών και 28 ελληνικών επιχειρήσεων και οι τομείς ενδιαφέροντος που καλύφθηκαν ήταν: τρόφιμα, δομικά υλικά, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, υπηρεσίες νοσηλείας και φροντίδας ηλικιωμένων, υπηρεσίες τουριστικού marketing, εμπόριο επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων και συστημάτων υγιεινής Ho.Re.Ca. 

O Marco Struecker, μέλος Δ.Σ. ΕΒΕΑ και υπεύθυνος για το τμήμα της Αυστρίας, δήλωσε ότι όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα διεξαχθεί Επιχειρηματικό φόρουμ για δια ζώσης συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και αυστριακών επιχειρήσεων.

Ο Εμπορικός Σύμβουλος της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα, Δρ. Gerd Dückelmann-Dublany μετά το πέρας των συναντήσεων δήλωσε: «Αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε αυτή τη φάση για τις αυστριακές επιχειρήσεις, ώστε να βρούν τους κατάλληλους εταίρους και να είναι έτοιμες μόλις η ελληνική οικονομία ανακάμψει».