Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 -
Συννεφιά

2 °C

Σήμερα, 25. Ιανουαρίου 2022

O Γκίκας Χαρδούβελης εμφανίζεται για πρώτη φορά δημόσια με τη σύζυγό του για χάρη του... ΖορμπάΗ πρώτη του δημόσια εμφάνιση, δεν έγινε σε συνέντευξη τύπου ή κάποια εκδήλωση που αφορά στα οικονομικά, αλλά σε ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Αθηνας: Στον αριστουργηματικό Ζορμπά του Μίκη Θεοδωράκη, στην εμβληματική χορογραφία του Λόρκα Μασσίν που παρουσίασε χθες το βράδυ η Λυρική Σκηνή στο Καλλιμάρμαρο.

Ο νέος υπουργός Οικονομικών, με λευκό κοστούμι, ιδιαίτερα ευδιάθετος, έχοντας συνέχεια δίπλα του τη γυναίκα του στη πρώτη της δημόσια εμφάνιση μπροστά στα φλας, συνομίλησε με τον Μίκη Θεοδωράκη, τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μύρωνα Μιχαηλίδη, τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα (μεγάλος φαν της Λυρικής), ενώ κάθισε δίπλα στον πρόεδρο της Λυρικής, Αθανάσιο Θεοδωρόπουλο.

Η πρώτη του εμφάνιση, έμελλε να είναι στους θώκους του Καλλιμάρμαρου υπό τους ήχους μιας εμβληματικής μουσικής για το πορτρέτο του αιώνιου – αλλά και δαιμονοποιημένου Ελληνα- και ενώ το κοινό αποθέωνε, σχεδόν ουρλιάζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη.