Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 -
Μερική συννεφιά

15 °C

Σήμερα, 21. Οκτωβρίου 2020

O επικήδειος λόγος της Βάνας Μπάρμπα στον Μιχάλη Ασλάνη«Κατηγορώ» σε όσους εκμεταλλεύτηκαν ή θα εκμεταλλευτούν από εδώ και στο εξής τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, εξαπέλυσε η Βάνα Μπάρμπα στην κηδεία του σχεδιαστή.
 Η ηθοποιός, στον επικήδειο λόγο της, όπως σημειώνει το star.gr, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση της για τον καλό της φίλο που «έφυγε»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ:

«Αγαπητέ φίλε δεν πρόλαβα να γράψω κάτι. Βγήκανε πολλοί και αι μιλήσανε για τη μνήμη σου, άνθρωποι που ίσως εμείς δεν γνωρίζαμε. Τα τελευταία χρόνια σε έχουμε χάσει, αλλά νομίζω ότι πρέπει όλοι να θυμόμαστε το χαμόγελο σου,και να είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά σου. Μαζί σου με αυτή τη φυγή, έχουν κλείσει τέσσερις δεκαετίες απίστευτης προσφοράς, λάμψης, ταλέντου και χαράς. Δεν θέλουμε να σε θυμόμαστε έτσι όπως σε είδαμε σήμερα. Δεν σου αξίζει. Όπως σκορπούσες το γέλιο και τη χαρά, έτσι θα μείνεις μέσα στις καρδιές μας. Έφυγε ένας μεγάλος σχεδιαστής, έφυγε ένας φίλος για πολλούς.

Πολλοί θα σε καπηλευτούν τώρα. Πολλοί θα βγουν να πουν πολλά. Ότι τους άφησες γράμματα, τους άφησες συνθήκες και όνειρα. Εμείς, αυτό που έχουμε να πούμε, είναι ότι χάσαμε κάτι μεγάλο. Και ότι μέσα από το χαμόγελο σου, πάντα τιμούσες την πατρίδα σου. Πάντα βλέπαμε τη Μελίνα, πάντα ακούγαμε τα τραγούδια που ήθελες, και πάντα λάτρευες τη γυναίκα. Μακάρι από εδώ και πέρα, εκεί που θα είσαι στη γειτονιά των Αγγέλων, να μοιράζεις το ταλέντο σου και τη ψυχή σου, και να βγουν πολλοί καινούργιοι που θα κάνουν βάλουν ένα μικρό λιθαράκι από σένα. Καλό Ταξίδι!» -