Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 -
Μέτριο

11 °C

Σήμερα, 28. Φεβρουαρίου 2021

10+1 τιπς για τέλεια και γερά νύχιαΤα νύχια σε μία γυναίκα είναι πολύ σημαντική υπόθεση! Δες τα πιο σημαντικά tips για να τα διατηρείς τέλεια και γερά νύχια.

Μην τρως τα νύχια σου
Εκτός από το γεγονός πως τα καταστρέφεις, τρώγοντας τα νύχια σου αποκτάς μία αγχωτική και νευρική συνήθεια που επιδεινώνει το άγχος σου αντί να το καλμάρει.

Φόρα γάντια
Ακόμα και αν σε δυσκολεύουν τα γάντια στις δουλειές του σπιτιού, σου συνιστούμε να μην τα αποχωρίζεσαι ποτέ, ειδικά αν θες τα χέρια σου να είναι απαλά και τα νύχια σου γερά.

Στέγνωσε τα νύχια σου μετά το μπάνιο
Τα νύχια έχουν την ικανότητα να απορροφούν πολύ το νερό, με αποτέλεσμα να μαλακώνουν εύκολα. Γι’αυτό μετά από κάθε επαφή με νερό ή μπάνιο στέγνωσε αμέσως τα νύχια σου με μια πετσέτα.

Βάζε κρέμες
Οι κρέμες για τα νύχια είναι απαραίτητες για να ενυδατώνονται σωστά. Μετά το μανικιούρ σου λοιπόν βάλε κρέμα αλλά θυμήσου να βάζεις κρέμα και κάθε μέρα πριν κοιμηθείς.

Κράτα ζεστά τα χέρια σου
Τώρα το χειμώνα τα χέρια μας είναι συνήθως παγωμένα. Προστάτεψέ τα φορώντας γάντια κάθε φορά που βγαίνεις στο κρύο.

Βάλε αντιηλιακή
Η αντιηλιακή κρέμα στα χέρια δε χρειάζεται μόνο το καλοκαίρι αλλά ακόμα και αν κάθεσαι κάτω από μία Led λάμπα.

Κάνε μασάζ στα χέρια σου
Είναι απαραίτητο το μασάζ στα χέρια που και που καθώς βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και έτσι τα νύχια σου σπάνε πιο δύσκολα.

Τρώγε σωστά
Αν θες να έχεις γερά νύχια τότε πρέπει να τρως πολύ ψάρι και να πίνεις πολύ νερό!

Μην χρησιμοποιείς τα νύχια σου ως εργαλείο
Μην ανοίγεις γράμματα, κούτες και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιώντας τα νύχια σου αντί για ψαλίδι ή κατσαβίδι ή πένσα.

Βάφε τα νύχια σου
Μπορεί να μην θεωρείς και πολύ υγιεινή διαδικασία το βάψιμο των νυχιών αλλά σε πληροφορούμε πως είναι! Το βάψιμο το νυχιών σε τακτά διαστήματα προστατεύει τα νύχια σου από τη βρωμιά της ατμόσφαιρας. Πρόσεχε όμως να μη ξεχνάς ποτέ τη βάση.

Μην ξεχνάς να ξεβάφεις τα νύχια σου
Πολλές γυναίκες βάφουν τα νύχια τους και στην πορεία τα παρατάνε στο έλεός τους. Μην ξεχνάς να ξεβάφεις τα νύχια σου το πολύ 1 εβδομάδα από τη μέρα που τα έβαψες.