Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ζήνα Κουτσελίνη: Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου, την σκότωνε μπροστά μου



Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε παραχωρήσει μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Η παρουσιάστρια, αρχικά παραδέχτηκε πως η περίοδος της καραντίνας την επηρέασε πολύ αρνητικά. «Τώρα είμαι καλύτερα πέρασα πραγματικά δύσκολα ο ιός με τσάκισε συναισθηματικά αλλά είμαι άνθρωπος της πίστης και προχωράω».

«Πολλές φορές που σκέφτηκα να τα διαλύσω όλα πήγα και άναψα ένα κεράκι και από το κεράκι μου έδειξε τον δρόμο και αυτός ο δρόμος ήταν ουσιαστικός. Μια φορά κοιμάμαι και βλέπω δίπλα μου την Παναγία και μου είπε “μην φοβάσαι, εγώ εδώ είμαι εδώ”. Είδα μία εικόνα με την Παναγία κίτρινη και καφέ. Εκείνο το πρωί θα πήγαινα στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ και είδα εκεί την εικόνα της Παναγίας που είδα στον ύπνο μου. Έπεσα, γονάτισα και είπε “Θεέ μου, είσαι εδώ, ευχαριστώ» πρόσθεσε. 

Ζήνα Κουτσελίνη: Το ξέσπασμα και αποκάλυψη για τη ζωή της

Για πρώτη φορά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» μοιράστηκε καταστάσεις από το παρελθόν που τη «σημάδεψαν», καθώς η ίδια ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ακραία φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας λόγω του αλκοολισμού του πατέρα της.

«Θα το πω για πρώτη φορά… Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ ήμουν ένα παιδί μου ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι γιατί τη σκότωνε μπροστά μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός γιατί απαγορεύθηκε ο απόπλους και γλίτωσε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες πέρασε στο νοσοκομείο. Δεν ήξερε η γειτονιά ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα» αποκάλυψε.

«Δεν υπάρχει λύση γιατί αυτοί που διοικούν δεν είναι σαν τη Ζήνα. Δεν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι ένα παιδί στο δρόμο, να είσαι μία μάνα κακοποιημένη» δήλωσε η παρουσιάστρια.