Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ξέσπασε σε κλάματα η Αθηναϊς Νέγκα με τα λόγια του Αντώνη Κανάκη. «Μην το κάνεις, λυπήσου με»



Καλεσμένος της Αθηναϊς Νέγκα ήταν ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή “Nega Talk”. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης το κλίμα στο πλατό έγινε αρκετά βαρύ, όταν ο γνωστός παρουσιαστής, μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του, αναφέρθηκε στον πατέρα της Αθηναϊδας, με την ίδια να μην αντέχει και να βάζει τα κλάματα.

«Αισθάνεσαι ότι ο λόγος που έγινε βιβλίο αυτή η καταγραφή είναι επειδή ήθελες να μιλήσεις και σε άλλους ανθρώπους που έχουν χάσει τον μπαμπά τους; Εμένα μου έγραψες μια αφιέρωση και μου έλεγες “και για τον δικό σου τον μπαμπά”…», είπε η Αθηναϊς Νέγκα.

«Και βέβαια σου έγραψα μια αφιέρωση γιατί όλοι γνωρίζουμε την ιστορία σου. Ο Χρήστος ήταν αγαπημένος άνθρωπος…», είπε ο Αντώνης Κανάκης, με την Αθηναϊδα Νέγκα να συγκινείται και να βάζει τα κλάματα.

«Και μπορώ να σε “διαλύσω” ακόμα περισσότερο γιατί όταν διάβαζα την ιστορία του πατέρα σου…», είπε ο Αντώνης Κανάκης με την Αθηναϊδα Νέγκα να του απαντάει με δάκρυα στα μάτια: «Μην το κάνεις αυτό, λυπήσου με».

«Σου έγραψα αυτή την αφιέρωση στο βιβλίο ακριβώς γιατί γνωρίζω την ιστορία σου και γιατί και η δική σου ιστορία με είχε αγγίξει πάρα πολύ», είπε ο Αντώνης Κανάκης.