Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα: «Είμαι πάλι χάλια πηγαίνω στην εκκλησία για να ηρεμήσω»



Η Βικτώρια Καρύδα, χήρα του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή, μίλησε για τη ζωή της τώρα.

Τόνισε πως σκέφτεται σοβαρά να φύγει μόνιμα στο εξωτερικό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι έτοιμη ακόμα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στα προσωπικά της με κάποιον άλλον άντρα.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω μόνιμα στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή πηγαινοέρχομαι και, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν με κρατάει κάτι στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν μπορώ ακόμη να μείνω εκτός Ελλάδος σε μόνιμη βάση, αφού πρέπει να τακτοποιήσω μια σειρά από εκκρεμότητες και προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα», λέει αρχικά η Βικτώρια Καρύδα.

Η Βικτώρια Καρύδα προσθέτει επίσης: «Γενικά είμαι πάλι χάλια, έχω χάσει 3,5 κιλά, ενώ κάποιες φορές είμαι λίγο καλύτερα και κάποιες άλλες πολύ χάλια. Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία. Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη».

Η Βικτώρια Καρύδα τονίζει στη συνέχεια πως ακόμα δεν είναι σε φάση να κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή της και πως αυτό θα γίνει σε άλλο χρόνο και εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος: «Εγώ δεν σκέφτομαι τώρα κάτι για ένα νέο ξεκίνημα. Ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να βρεθεί στη ζωή μου ένας άνδρας καλός, δυναμικός, να με αγαπάει και να με προσέχει εμένα και τα παιδιά μου όπως ο Γιάννης. Αν και ο Γιάννης είναι αναντικατάστατος».