Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 -

Ξανά στις οθόνες μας ο επικός Dexter: Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο γιατρός του «Grey’s Anatomy»Επανέρχεται στις οθόνες μας ο επικός Dexter, με τον Πάτρικ Ντέμπσι να πρωταγωνιστεί στο prequel της σειράς με τίτλο «Dexter: Original Sin».

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον γιατρό στη σειρά «Grey’s Anatomy» και κέρδισε την αγάπη του κοινού, θα είναι μεταξύ του καστ της νέας  παραγωγής των Showtime και Paramount+.

Όπως αναφέρει το Deadline, o Πάτρικ Γκίμπσον θα αναλάβει τον ομώνυμο ρόλο του κατά συρροή δολοφόνου, Dexter Morgan, που έγινε διάσημος από τον Μάικλ Σ. Χολ στη αρχική σειρά του Showtime.

 

 

Μαζί τους μεταξύ άλλων θα είναι οι Μόλι Μπράουν, Τζέιμς Μαρτίνεζ και Κριστίνα Μίλιαν.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, η νέα δραματική παραγωγή των 10 επεισοδίων «αφηγείται τα γεγονότα που έλαβαν χώρα 15 χρόνια πριν ξεκινήσει η αρχική σειρά και ακολουθεί τον Dexter καθώς μεταβαίνει από μαθητής σε εκδικητικό κατά συρροή δολοφόνο.

Όταν η δίψα του για αίμα δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί, ο ήρωας πρέπει να μάθει να διοχετεύει το εσωτερικό του σκοτάδι.

Με την καθοδήγηση του πατέρα του, Harry (Σλέιτερ), υιοθετεί έναν κώδικα που έχει σχεδιαστεί για να τον βοηθήσει να βρει και να σκοτώσει ανθρώπους που αξίζουν να εξαλειφθούν από την κοινωνία χωρίς να μπαίνουν κάτω από το ραντάρ της επιβολής του νόμου. Αυτό αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση για τον νεαρό Dexter όταν ξεκινά μια εγκληματολογική πρακτική άσκηση στο αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι».