Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Βρετανικός Τύπος: O Πρίγκιπας Κάρολος και η Lady Diana είχαν και μια κόρη η οποία γεννήθηκε το 1981..



Αυτή είναι η πιο αλλόκοτη ιστορία που έχει διαδοθεί για το Παλάτι και θα μπορούσε να είναι πολύ άνετα σενάριο μιας κινηματογραφικής ταινίας. Πάντοτε όμως υπάρχει και η περίπτωση η πραγματικότητα να ξεπερνάει τη φαντασία και η Sarah όντως να γεννήθηκε, να έζησε υπό άκρα μυστικότητα στην Αμερική και να σκοτώθηκε στην Κρήτη.

Η ιστορία έχει ως εξής: Όταν ο Κάρολος αποφάσισε να παντρευτεί τη 19χρονη Diana, η ίδια πέρασε από διάφορες εξετάσεις βλέποντας τους γιατρούς του Στέμματος για να επιβεβαιωθεί η καλή της υγεία, καθώς και φυσικά η δυνατότητά της να τεκνοποιήσει, να προσφέρει δηλαδή στο Παλάτι ένα διάδοχο. Ο γυναικολόγος που την εξέτασε λέγεται ότι κράτησε το ωάριό της καθώς και σπερματοζωάρια από τις αντίστοιχες εξετάσεις του Καρόλου έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση και φύτεψε το “παιδί του σωλήνα” στη μήτρα της γυναίκας του, η οποία ουσιαστικά λειτούργησε ως παρένθετη μητέρα. Η εγκυμοσύνη αυτή ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 1980 και η Sarah, η κόρη του Kαρόλου και της Diana γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981.

Ο αστικός μύθος θέλει τη Sarah να μεγαλώνει στις ΗΠΑ με θετούς γονείς και τα αδέρφια της τόσο ο William όσο και ο Harry να γνωρίζουν την ύπαρξή της, ενώ να τη γνωρίζει από κοντά μέχρι και η Kate Middleton. Μάλιστα η φωτογραφία της έγινε και πρωτοσέλιδο σε μεγάλη βρετανική εφημερίδα. Λέγεται πως παρόλο που δεν δημοσιοποίησαν ποτέ το περιστατικό, ούτε φυσικά το σχολίασαν το διέψευσαν ή το επιβεβαίωσαν, την υποστήριζαν οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια φροντίζοντας να έχει χρήματα να ζει μυστικά μεν, αξιοπρεπώς δε. Η ιστορία γίνεται ακόμη πιο τραγική, όταν σύμφωνα με φήμες, η Sarah σκοτώθηκε στην Κρήτη κατά τη διάρκεια των διακοπών της.