Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Βίκυ Σταυροπούλου: Τι αποκάλυψε για το νέο σποτάκι «Μένουμε ασφαλείς»



Ξεκίνησε η νέα καμπάνια με μότο «Μένουμε ασφαλείς», στην οποία πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου και δίνει οδηγίες για το πώς να φτιάξουμε μάσκα στο σπίτι μας.

Η Ελλάδα του «Μένουμε σπίτι», από τη Δευτέρα 4 Μαΐου πέρασε στην εποχή του «Μένουμε ασφαλείς», αφού τα μέτρα αρχίσουν να χαλαρώνουν σταδιακά, με τους Έλληνες πολίτες ωστόσο να καλούνται για επίδειξη συνέπειας και ατομικής ευθύνης, κρατώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκες σε συγκεκριμένους κλειστούς χώρους.

Έτσι, αυτό το «Μένουμε ασφαλείς» σηματοδοτεί και την νέα ομώνυμη καμπάνια, που κυκλοφόρησε την Κυριακή, στην οποία και αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί δημοφιλής ηθοποιός και συγκεκριμένα η Βίκυ Σταυροπούλου.

Το διαφημιστικό σποτ ακολουθεί τα πρότυπα του «Μένουμε σπίτι» στο οποίο συμμετείχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, έχοντας αρκετά κοινά στοιχεία σε σενάριο και ατάκες, πιο ανάλαφρο ύφος, ενώ το περιεχόμενο διαφοροποιείται ως προς το τελικό μήνυμα.

Κι αυτό διότι, η γνωστή ηθοποιός προτρέπει από τη μία τον κόσμο να μείνει ασφαλής, παράλληλα όμως δείχνει πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει μία αυτοσχέδια μάσκα στο σπίτι του με απλά βήματα, χρησιμοποιώντας το ύφασμα ενός ρούχου.

 

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στο εν λόγω σποτ του Υπουργείου Υγείας έγινε αφιλοκερδώς και δε ζήτησε αμοιβή!

«Καλή εβδομάδα. Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στην καμπάνια ενημέρωσης -για τον τρόπο που μπορούμε να κατασκευάσουμε μάσκα χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα- ήμουν αμέσως θετική.

Όλοι μαζί ενωμένοι ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο, όλοι μαζί ενωμένοι ας προσέξουμε και το δεύτερο. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας παιδιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοποιός.