Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η σημειολογία των καπέλων και των φανταχτερών χρωμάτων στο ντύσιμό της – «Είχε αυθεντικότητα στο στυλ της» λέει ο Βασίλης Ζούλιας



Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις εμφανίσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ και τις επιλογές της σε ρούχα και καπέλα αλλά και τους σχεδιαστές που την ανέλαβαν.

 Η ιστορία πίσω από την πιο αγαπημένη (και πανάκριβη) καρφίτσα της  βασίλισσας Ελισάβετ

Είναι γεγονός άλλωστε πως πάντα ξεχώριζε φορώντας πάντα φανταχτερά χρώματα και εντυπωσιακά καπέλα.

«Η γκαρνταρόμπα της ήταν η επαφή της με τον κόσμο. Έδειχνε πάντα έτοιμη, αξιόπιστη είχε δύναμη και αυθεντικότητα στο στυλ της. Ήταν influencer με κάποιον τρόπο. Η τσάντα που κρατούσε, την έχουν όλες οι διάσημες κυρίες», είπε αρχικά.

 «Η βασίλισσα ήταν έμπνευση από τα παιδικά της χρόνια. Έγινε η στέψη και την είχε αναλάβει ο Νόρμαν Χάρτνελ, ένας πολύ διάσημος σχεδιαστής στο Λονδίνο και της έκανε όλα της τα ρούχα. Αυτή η γυναίκα χρειαζόταν περίπου 300 φορέματα τον χρόνο. Χρειαζόταν 300 διαφορετικές εμφανίσεις τον χρόνο», συμπλήρωσε.
70 χρόνια Ελισάβετ: Το πολύχρωμο στιλ μιας βασίλισσας - CNN.gr

«Μετά τον Χάρτνελ την ανέλαβε ο Ίαν Τόμας, στα 70’s και στα 80’s, αλλά και ο Χάρντι Είμις στα 50’s-60’s και μετά η Άντζελα Κέλι. Εμπιστευόταν έναν άνθρωπο και έμενε σε αυτόν πολλές δεκαετίες», δήλωσε σχετικά με τους σχεδιαστές που είχε επιλέξει να επιμελούνται την εμφάνισή της.

«Τα χρώματα ήταν με σκοπό, για να ξεχωρίζει στο πλήθος. Τα καπέλα έδιναν ύψος, όλα είχαν σκέψη. Είχε ηρεμία και συνέπεια το ντύσιμό της, γιατί αυτό ήθελε να περάσει στον κόσμο», κατέληξε.