Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βασίλης Τσεκούρας: Δύσκολη μάχη στην Εντατική για τον δημοσιογράφο



Συνεχίζει να δίνει την δική του μάχη ο δημοσιογράφος του OPEN μετά και το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Ο Βασίλης Τσεκούρας υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ ένιωσε την Παρασκευή (29/05) το βράδυ έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Μετά το πρώτο χειρουργείο νοσηλεύεται σε κρεβάτι Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η κατάστασή του παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη.

Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι ένας εξαιρετικά αγαπητός συνάδελφος ο οποίος έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων του Open το Σαββατοκύριακο και έκανε και οικονομικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αιφνίδια μεταφορά του στο νοσοκομείο έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους του οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους ευχόμενοι γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος πριν από δυο ημέρες παρουσίαζε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με τη Νίκη Λυμπεράκη τη μείωση του ΦΠΑ στα Μέσα Μεταφοράς, ενώ στο λογαριασμό του στο Facebook είχε αναρτήσει τα εξής: «Μέσω της μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ που ανακοινώθηκε για μια σειρά υπηρεσιών και προϊόντων, ευνοείται και το τουριστικό προϊόν. Η τιμές των εισιτηρίων στα ΜΜ μειώνονται από την ερχόμενη Δευτέρα».