Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 -
Μερική συννεφιά

17 °C

Σήμερα, 23. Σεπτεμβρίου 2021

Βαρύ πένθος για τη δημοσιογράφο Μάγδα ΤσέγκουΗ τελευταία ανάρτηση της Μάγδας Τσέγκου στον λογαριασμό της στο Instagram μας έκανε να ανατριχιάσουμε.

 

Η δημοσιογράφος βίωσε μια τεράστια απώλεια το Σάββατο 24 Ιουλίου, καθώς ο 14χρονος ανιψιός της, Άγγελος, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Πρέβεζα.

Η δημοσιογράφος, ανέβασε μερικές φωτογραφίες του ανιψιού της που σκοτώθηκε και έγραψε στη λεζάντα της: «Αυτό ήταν το παιδάκι μας, το παλικαράκι μας, το ευγενικό μας, το καλόκαρδο μας, το σοβαρό μας, το σεμνό μας, το υπέροχο μας, η ψυχούλα μας ο Άγγελος μας.

«Σ’ αγαπώ πολύ Θεία μου» μου έλεγε κάθε φορά πριν κλείσουμε το τηλέφωνο πάντα. Έτσι κλείσαμε προχθές που με πήρε για την γιορτή μου να μου ευχηθεί. Στις 22 με πήρε να μου ευχηθεί, στις 24 έφυγε το παιδάκι μας το καλο. Σήμερα θα μου ερχόταν τα διδυμάκια μου, τα παιδάκια μου στην Αθήνα με την Μελινούλα μας να κάναμε διακοπές όπως κάθε χρόνο οι τρεις μας, να πάμε παντού.

Δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα, να είστε καλά για τις ευχές μας, για τα λόγια σας τα τρυφερά, για το παιδάκι μας που του ανάψατε κεράκι και τον έχετε στη σκέψη σας. Η οικογένεια μας σας ευχαριστεί πάρα πολύ. Αυτός ήταν ο Αγγελός μας».