Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Τζόνι Ντεπ: Αναβλήθηκαν συναυλίες του συγκροτήματός του – Ανησυχία για τον ηθοποιό



Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους φανς του Τζόνι Ντεπ και του συγκροτήματός του, «Hollywood Vampires».

Η ροκ μπάντα, που αποτελείται επίσης από τους Άλις Κούπερ και Τζο Πέρι, αναγκάστηκε να αναβάλει προγραμματισμένες συναυλίες της στη Βόρεια Αμερική λόγω τραυματισμού του Ντεπ στον αστράγαλο.

Οι συναυλίες είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου στο Μάντσεστερ του Νιού Χάμσαϊρ, τη Βοστώνη και το Μπέθελ της Νέας Υόρκης αντίστοιχα και τώρα μεταφέρθηκαν για τα τέλη Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του συγκροτήματος:

«Με λύπη μας μοιραζόμαστε ότι οι «Hollywood Vampires» θα αναβάλουν τις τρεις ημερομηνίες της περιοδείας μας στις ΗΠΑ την ερχόμενη εβδομάδα», ανέφερε το συγκρότημα στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ο Τζόνι υπέστη έναν επώδυνο τραυματισμό στον αστράγαλό του μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του και ο γιατρός του συνέστησε να μην ταξιδέψει. Είναι συντετριμμένος από αυτή την τροπή των γεγονότων, αλλά ανυπομονεί να ξεκουραστεί ώστε και οι τέσσερις Vampires να μπορέσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην περιοδεία στην Ευρώπη».

«Αγαπητοί μου φίλοι, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας πω ότι ράγισα τον αστράγαλο μου, κάτι που είναι σπαστικό!!! Ξεκίνησε ως μια πολύ λεπτή ρωγμή στο οστό αλλά κάπου ανάμεσα στις Κάννες και στο Royal Albert Hall, έγινε χειρότερα αντί να γίνει καλύτερα. Διάφοροι επαγγελματίες υγείας μου πρότειναν έντονα να αποφύγω οποιαδήποτε δραστηριότητα αυτή τη στιγμή και έτσι δυστυχώς είμαι ανήμπορος να ταξιδέψω στην παρούσα φάση. Για αυτόν τον λόγο, τα παιδιά και εγώ ζητούμε συγγνώμη που θα σας χάσουμε στο Νιού Χάμσαϊρ, στη Βοστώνη και στη Νέα Υόρκη, αλλά μην ανησυχείτε καθώς υπόσχομαι ότι θα σας φέρουμε ένα απίστευτο σόου σε όλους εσάς στην Ευρώπη και θα φέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην ανατολική ακτή αργότερα μες το καλοκαίρι, για να επανορθώσουμε για όσους πλήρωσαν για αυτές τις συναυλίες!!! Και πάλι, τις πιο ειλικρινείς μου απολογίες. Όλη μου την αγάπη και την εκτίμηση, Τζ. Ντ.».