Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τζένιφερ Άνιστον για τη selfie που «τρέλανε» τους φαν: «Συγγνώμη, νομίζω ότι... χάλασα το Instagram»



Ήταν η φωτογραφία που οι φανατικοί τηλεθεατές των Friends περίμεναν χρόνια να δουν: Ολόκληρο το καστ της θρυλικής σειράς, συγκεντρωμένο σε μια φανταστική selfie.

Όμως το «ντεμπούτο» της Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram φαίνεται ότι... παραενθουσίασε τους φαν της δημοφιλούς ηθοποιού, προκαλώντας προβλήματα στην πλατφόρμα και εμποδίζοντας για κάποια ώρα τα πλήθη των ενδιαφερομένων να κάνουν follow στον λογαριασμό της.

 

Τις τεχνικές δυσκολίες που προκάλεσε στο Instagram o τεράστιος όγκος των fan που επιχείρησαν να κάνουν follow ταυτόχρονα στην Άνιστον σχολίασε η ίδια η 50χρονη σταρ, μέσω την πλατφόρμας.

Κάτω από το σχόλιο μιας φαν που παραπονιόταν επειδή δεν μπορούσε να «ακολουθήσει» την πολυαγαπημένη «Ρέιτσελ» των Friends στο Instagram, η Άνιστον έγραψε παιχνιδιάρικα «Συγγνώμη, νομίζω ότι το χάλασα».

 
insta-4

Στην πρώτη - και μέχρι στιγμής μοναδική - ανάρτησή της στην πλατφόρμα, την οποία έκανε εχθές Τρίτη, η Άνιστον ποζάρει παρέα με τα υπόλοιπα «Φιλαράκια», δηλαδή την Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), τη Λίζα Κούντροου (Φίμπι), τον Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι), τον Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) και τον Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος), στην πρώτη τους κοινή πόζα μετά από πολλά χρόνια. Η δημοφιλής σταρ μοιράστηκε τη selfie συνοδεύτοντάς τη με τη λεζάντα «Τώρα είμαστε φιλαράκια και στο Instagram».

 

Η ανάρτηση συγκέντρωσε μέσα σε μέρικές ώρες πάνω από 7,5 εκατομμύρια likes, ενώ το Instagram άρχισε να εμφανίζει μηνύματα λάθους στα άτομα που προσπαθούσαν να κάνουν follow τη «Ρέιτσελ», λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος από χρήστες σε κάθε γωνιά της Γης. Όπως είναι φυσικό, η... γκρίνια ήταν μεγάλη, και η πλατφόρμα ζήτησε επίσημα συγγνώμη, προτού τελικά διορθώσει το πρόβλημα. «Γνωρίζουμε ότι κάποιοι χρήστες δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη σελίδα της Τζεν. Ο όγκος των ενδιαφερομένων είναι απίστευτος. Εργαζόμαστε για την επίλυση του ζητήματος και ελπίζουμε σύντομα η σελίδα να λειτουργεί κανονικά», δήλωσε εκπρόσωπος της πλατφόρμας στο Page 6.

insta

Σύμφωνα με την Daily Mail ο λογαριασμός της Τζένιφερ Άνιστον συγκέντρωσε 1,4 εκατ. followers (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 6 εκατ.) μέσα σε πέντε ώρες από τη δημοσίευση της φωτογραφίας. Η βρετανική εφημερίδα επισημαίνει ότι πολλοί άλλοι διάσημοι με ενεργούς λογαριασμούς στην πλατφόρμα, μεταξύ των οποίων η Κάλεϊ Κουόκο, η Ολίβια Γουάιλντ και η Ρέιτσελ Ζόι, έσπευσαν να καλωσορίσουν την «Τζεν».

Το σχόλιο της Ρις Γουίδερσπουν πάντως ήταν από τα πιο ενθουσιώδη: «ΝΑΑΑΙ! Καλωσόρισες στο Insta Τζεν!!!» έγραψε η συνάδελφος και φίλη της Άνιστον.

Και η ίδια η Τζεν όμως δεν έχασε καθόλου χρόνο και έκανε αμέσως follow σε άτομα που έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Μεταξύ αυτών, και ο πρώην της ηθοποιού, Τζάστιν Θερού.

insta-3