Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 -

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Ήταν μια σοκαριστική εμπειρία για μένα, μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω»Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε για την καρδιακή ανακοπή και το έμφραγμα που υπέστη ο Δημήτρης Κόκοτας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «J2US», με τον οποίο ήταν ντουέτο στον μουσικό διαγωνισμό.

Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες σημειώνοντας: «Χαλάρωσα λίγο είναι η αλήθεια. Μαζεύτηκα λίγο, κλείστηκα στον εαυτό μου, τώρα είμαι καλύτερα. Ήταν μια σοκαριστική εμπειρία για μένα, δεν είχα βιώσει κάτι αντίστοιχο και μου πήρε πολύ καιρό να το ξεπεράσω και εντάξει ακόμα το ξεπερνάω. Ήταν σοκαριστικό. Όλα αυτά που σου περιγράφω νομίζω δείχνουν το πόσο μου στοίχισε αυτό».

Επίσης, σχετικά με το γεγονός ότι ο Δημήτρης Κόκοτας πάει καλύτερα καθώς ανταποκρίθηκε στα ερεθίσματα των γιατρών, η Τραϊάνα Ανανία είπε: «Ναι, πάει καλύτερα και γι’ αυτό περίμενα και είχα υπομονή. Ήθελα όλοι μας να έχουμε υπομονή, να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι, να μην πιέζουμε πράγματα. Κι εγώ πιέστηκα από τους δημοσιογράφους να μιλήσω. Όταν κάποιος δεν είναι καλά, δεν έχει κανέναν λόγο να μιλάει στους δημοσιογράφους, έχει φίλους για να μιλήσει».

 

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα έδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο τραγουδιστής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» μετά από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

«Οι γιατροί εξακολουθούν να παραμένουν επιφυλακτικοί επειδή ο ασθενής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, αλλά υπάρχουν δύο θετικές εξελίξεις. Η πρώτη αφορά στο νευρολογικό σύστημα του ασθενή καθώς για πρώτη φορά ανταποκρίθηκε στα κελεύσματα των γιατρών και δείχνει ότι αποκτά σιγά σιγά συνείδηση. Το δεύτερο είναι ότι αποκτά σιγά σιγά αυτονομία στις αναπνοές του. Δηλαδή  περισσότερο αναπνέει από μόνος του και λιγότερο με τη βοήθεια μηχανήματος. Όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μια στασιμότητα αυτή τη φορά οι γιατροί βλέπουν ένα φως. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος ακόμα. Περιμένουν να πέσουν κι άλλο τα επίπεδα των κατασταλτικών φαρμάκων. Η επικινδυνότητα είναι ότι παραμένει στη ΜΕΘ διασωληνωμένος. Όλο το προηγούμενο διάστημα ο ασθενής δεν ανταποκρινόταν. Αυτή τη φορά οι γιατροί του μίλησαν, του είπαν να ανοίξει τα μάτια του και ανταποκρίθηκε. Είναι κάποια πολύ σημαντικά σημάδια. Οι γιατροί έχουν υπερβεί τον εαυτό τους για να βοηθήσουν αυτόν τον νέο άνθρωπο να ξαναγυρίσει στη ζωή του» ανέφερε η δημοσιογράφος Γιάννα Σουλάκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στις 25 Απριλίου.