Σάββατο 05 Δεκεμβρίου 2020 -
Ελαφριά ψιχάλα

13 °C

Σήμερα, 5. Δεκεμβρίου 2020

Τραγικές ώρες για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Πέθανε ο γιος του από καρκίνο σε ηλικία 58 ετώνΤραγικές ώρες περνά ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και η οικογένειά του, καθώς έφυγε από τη ζωή ο γιος του Τζέιμς.

Ο 58χρονος πέθανε την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, στο σπίτι του στο Marin County της Καλιφόρνια, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο συκώτι, τα τελευταία δύο χρόνια, όπως αναφέρει η Salt Lake Tribune. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ήταν σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση ήπατος.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τη σύζυγό του, Kyle Redford, στο Twitter.

«Ο Τζέιμς πέθανε σήμερα. Είμαστε συντετριμμένοι. Έζησε μια όμορφη, εντυπωσιακή ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς… Ως σύζυγός του για 32 χρόνια, είμαι πολύ ευγνώμων για τα δύο εντυπωσιακά παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία 2 χρόνια», αναφέρει στην ανάρτηση της, την οποία συνοδεύει με πολλές οικογενειακές φωτογραφίες.

Σε μία συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατό του προχώρησε ο εκτελεστικός διευθυντής του ιδρύματος Redford Center, το οποίο είχε ιδρύσει ο εκλιπών με τον διάσημο πατέρα του το 2005.

«Με βαθιά θλίψη θρηνούμε την απώλεια του James Redford, του συνιδρυτή μας, του εμπνευστή μας και του φίλου μας. Με τον Jamie ήρθε η αγάπη και η μεταδοτική χαρά. Πλησίασε ό, τι έκανε με καλοσύνη και ζεστασιά... Εργάστηκε ακούραστα για να χτίσει έναν υγιέστερο κόσμο για όλους μας, και ιδιαίτερα για εκείνους που χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη...» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση που συνοδεύεται με μία φωτογραφία του Τζέιμς.

Μέχρι στιγμής, ο 84χρονος Ρόμπερτ Ρέντφορντ δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση ή δήλωση για τον θάνατο του γιου του.