Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: «Έχουμε κορωνοϊό». «Είναι τρελό», λέει ο γιος τους



Δεν κάνει... διακρίσεις ο ιός που απασχολεί όλο τον πλανήτη και έπιασε στα «δίχτυα» του και τον δημοφιλή ηθοποιό Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον. Ο διάσημος ηθοποιός, λοιπόν, και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του ανακοίνωναν ότι κόλλησαν κορωνοϊό. Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στην Αυστραλία, όπου ο Χανκς ένιωσε αδιαθεσία. Πήγε να κάνει εξετάσεις σε νοσοκομείο και τα αποτελέσματα έδειξαν πως και αυτός, αλλά και η σύζυγός του, μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό.
Το ζευγάρι, τέθηκε σε καραντίνα, με τον Χανκς να αναφέρει στα social media:

«Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό και αποδείχθηκε θετικό. Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Χανκς θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχεται τους εαυτούς σας. Χανκς».

 

 

 

Ο γιος τους Τσετ έκρινε απαραίτητο να ενημερώσει τους φίλους των διάσημων γονιών του για την κατάσταση της υγείας τους και μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε πως και οι δύο γονείς του είναι πολύ καλά στην υγεία τους και αντιμετωπίζουν τον ιό ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών.

Το μήνυμα του Τσετ Χανκς για τους γονείς του

«Τι κάνετε όλοι σας;» Ναι, είναι αλήθεια. Οι γονείς μου έχουν κορωνοϊό. Τρελό» λέει στο βίντεο. «Βρίσκονται και οι δύο στην Αυστραλία επειδή ο πατέρας μου έκανε τα γυρίσματα μιας ταινίας εκεί. Μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο καλά» συνέχισε στο βίντεο. «Δεν είναι ακόμη τόσο άρρωστοι. Δεν ανησυχούν γι’ αυτό. Δεν θα ταξιδέψουν αλλά προφανώς παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Εκτιμώ την ανησυχία όλων σας, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει» πρόσθεσε. «Μείνετε ασφαλείς. Με πολλή αγάπη» κλείνει το βίντεο ο Τσετ Χανκς.