Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

«Θα ήθελα να πω στον Αρναούτογλου να χαλαρώσει, μια δουλίτσα κάνει, δεν χειρουργεί εγκεφάλους»! Επιτέλους, κάποιος είπε την αλήθεια για τον Γρηγόρη!



Είναι από τις γυναίκες εκείνες που οι άντρες λατρεύουν καθώς δεν είναι ξανθιά, χαριτωμένη και φυσικά δεν το παίζει bimbo! H Aλεξάνδρα Τσόλκα είναι μια κυρία με “Κ” κεφαλαίο – εμένα μου αρέσει να τη λέω αρχοντογυναίκα, αφού το στυλ και η αύρα της με παρασέρνουν σε μια άλλη εποχή.

Μορφωμένη, με λόγο μεστό και μπέσα, που σπανίζουν στις μέρες μας, είναι από τις δημοσιογράφους που το εύστοχο σχόλιό τους χρόνια τώρα είναι ο φόβος και ο τρόμος των ανθρώπων που μας απασχολούν στη δημόσια ζωή.

_MG_0384

Σε ποιον θα έλεγες “χαλάρωσε λίγο!”;

Στον Αρναούτογλου. ΟΚ, ρε φίλε! Και καλό παιδί είσαι και δεν βρίζουμε μπροστά σου και σε πολεμούν οι κριτικοί και οι πόλεμοι οι ίδιοι… Δουλίτσα είναι, όμως, αδελφάκι μου και μάλιστα απλή. Δεν χειρουργείς και εγκεφάλους!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ήθελες να σπάσεις την τηλεόραση;

Στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, που η “αφρόκρεμα” της δημοσιογραφίας από τη μία και οι εκφραστές της εξουσίας από την άλλη και κανόνισαν τους όρους και ανέλαβαν την υλοποίηση και πρωταγωνίστησαν και δεν τους άρεσε μετά και ξίνισαν όλοι! Επίσης, δεν μας είπαν τίποτα. Μόνο μη χαλάσει η εικόνα τους σκιάχτηκαν…

Ποιος είναι ο γόης της τηλεόρασης;

Ποιος; Ο Βερύκιος!

Ποιος ή ποια είναι υπερτιμημένος/η;

Όλοι οι μπροστά από τις κάμερες μια περασμένη εποχή υπερτιμημένοι υπήρξαν. Ακούγαμε για μηνιαίες απολαβές και βλέπαμε τρόπους ζωής που ούτε οι χολιγουντιανοί σταρ δεν είχαν! Ποιος τα “φερε από αυτούς στους καναλάρχες ήθελα να “ξερα…