Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τέλος για τη "Μουρμούρα" στον Αlpha - Τι θα δούμε στη θέση της



Δυσοίωνο ε'ιναι το μέλλον της τηλεοπτική σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», καθώς για τα νούμερα τηλεθέασης ισχύει αυτό που λένε… κάθε πέρσι και καλύτερα.

 

Tα νέα ζευγάρια για ακόμα μία φορά δεν κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό (με την αποχώρηση Βλάχου-Τριανταφυλλίδου κανένα νέο ζευγάρι δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά), με τη σειρά να τερματίζει τελευταία στον αγώνα της τηλεθέασης σχεδόν κάθε εβδομάδα. Τα ριάλιτι και τα μουσικά σόου, βλέπετε, έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα η μυθοπλασία να περνά κρίση και να αδυνατεί να «χτυπήσει» τα νούμερα του παρελθόντος.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret πιθανότατα η «Μουρμούρα» θα ρίξει αυλαία τον Ιανουάριο, με τον ALPHA να αναζητά μια ξένη σειρά χαμηλού κόστους που θα πάρει τη θέση της στο πρόγραμμα της βραδινής ζώνης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μάλιστα, το κανάλι της Κάντζας έχει ήδη ξεχωρίσει ορισμένες παραγωγές και προχωράει κανονικά τις διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθεί η σειρά και να βρεθεί η ξένη παραγωγή που θα την αντικαταστήσει.

Μια αχτίδα φωτός για τους χιλιάδες φίλους της «Μουρμούρας» δίνει η δεύτερη τάση που επικρατεί στον Alpha. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν στελέχη που θεωρούν ότι θα είναι άκομψο και ασεβές προς την ιστορία της σειράς και τους συντελεστές της να μην της επιτρέψουν να ολοκληρωθεί κανονικά και με αξιοπρέπεια, όπως της αρμόζει.

Άλλωστε μιλάμε για τη σειρά που απογείωσε τον Alpha και τον έφερε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης τη χρονιά που ξεκίνησε, με τα 50άρια και 60άρια που σημείωνε.

Υπάρχει και αυτή η τάση λοιπόν, η οποία δυστυχώς όμως δείχνει να είναι μειοψηφική. Όπως και να ‘χει είναι θέμα λίγων ημερών να παρθεί η οριστική απόφαση και να δούμε αν όντως πέσουν οι τίτλοι τέλους της αγαπημένης σειράς.