Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

«Τα Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον «Γκάνθερ» στο Instagram



Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, που πρωταγωνίστησε ως Γκάνθερ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια».

«Αν τον γνωρίζατε μια φορά…»

Ο Τάιλερ πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του στο Λος Αντζελες το πρωί της Κυριακής, ανέφερε δήλωση του μάνατζέρ του.

«Αν τον γνωρίζατε μια φορά, τον κάνατε φίλο για μια ζωή», ανέφερε η δήλωση του μάνατζερ.

Η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Warner Bros, σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει ότι «η τηλεόραση θρηνεί την απώλεια του James Michael Tyler, αγαπημένου ηθοποιού και αναπόσπαστου μέλους της οικογένειας των ΦΙΛΩΝ μας. Οι σκέψεις μας βρίσκονται με την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους θαυμαστές του».

«Ο έβδομος φίλος»

Ενώ δεν είχε τον ίδιο χρόνο συμμετοχής με τους έξι κύριους χαρακτήρες των Friends, ο Γκάνθερ ήταν και παραμένει δημοφιλής φιγούρα μεταξύ των θαυμαστών.

Ο Γκάνθερ εργάστηκε ως σερβιτόρος και διευθυντής στην καφετέρια της εκπομπής Central Perk.

Ηταν λάτρης του χαρακτήρα της Ράσελ, που υποδυόταν η Τζένιφερ Ανιστον, η οποία εργαζόταν επίσης ως σερβιτόρα στην καφετέρια κατά τις πρώτες σεζόν της σειράς.

«Ο κόσμος τον γνώριζε ως Gunther (ο έβδομος φίλος)… αλλά τα αγαπημένα του πρόσωπα τον γνώριζαν ως ηθοποιό, μουσικό, άνθρωπο που είχε την αυτεπίγνωση του καρκίνου με τον οποίο έδινε μάχη και αγαπημένο σύζυγο», είπε ο μάνατζέρ του.

«Πιθανότατα θα με νικήσει»

Ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ είχε ανακοινώσει ότι έπασχε από καρκίνο στον προστάτη και είχε δηλώσει στον Craig Melvin του TODAY ότι η διάγνωση καθυστέρησε, η ασθένεια προχώρησε και σε άλλα μέρη του σώματος και ο ίδιος υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία.

Στη συνέντευξή του εμφανίστηκε πολύ συνειδητοποιημένος, με τις ευχές χιλιάδων οπαδών του να τον συνοδεύουν.

«Διαγνώστηκα με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη, ο οποίος είχε εξαπλωθεί στα οστά μου. Αντιμετωπίζω αυτήν τη διάγνωση σχεδόν τα τελευταία τρία χρόνια… Είναι στο στάδιο 4 (τώρα). Καρκίνος στο τελικό στάδιο. Αρα ξέρετε, πιθανότατα θα με νικήσει».

Τα Φιλαράκια αποχαιρετούν τον «Γκάνθερ»

 

«Τα Φιλαράκια δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα, σε ευχαριστούμε για το γέλιο που έφερες στις ζωές μας, θα μας λείψεις πολύ».

Ο Tyler έγινε διάσημος παρά τον μικρό του ρόλο στα Φιλαράκια χάρη στο αιώνιο κόλλημα με την Jennifer Aniston, η οποία τον αποχαιρέτησε μέσω Instagram τονίζοντας:

«Τα Φιλαράκαι δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα, σε ευχαριστούμε για το γέλιο που έφερες στις ζωές μας, θα μας λείψεις πολύ».

  

Ο 59χρονος ηθοποιός άφησε πίσω τη σύζυγό του Jennifer Carno.