Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος: Ξαφνικά η μητέρα μου δεν μπορούσε να μιλήσει...



Ήταν στις 30 του περασμένου Αυγούστου όταν η Μαρία Μενούνος μοιράστηκε μια φωτογραφία των γονιών της, που προσγειώθηκαν στοLA αποκαλύπτοντας τη μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο και εξηγώντας πως ήρθε στην Καλιφόρνια για θεραπείες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και συγγραφέας μιλά στο Ελληνικό People για αυτή τη δύσκολη στιγμή της οικογένειάς της, ενώ μας υποδέχεται στο σπίτι της στο LA μαζί με τη μητέρα της, Λίτσα.

Μαρία, πώς καταλάβατε πως κάτι συμβαίνει με την υγεία της μητέρας σου;

Η μαμά μου ήταν στο σπίτι μας στο Κονέκτικατ με τον μπαμπά μου όταν ξαφνικά δεν μπορούσε να μιλήσει και είχε έντονη σιελόρροια. Ο πατέρας μου την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο θεωρώντας πως πάθαινε εγκεφαλικό. Εκείνη την εποχή ένιωθε για μήνες έντονη κούραση, έτσι έκανε εξετάσεις για τα πάντα για να καταλάβουμε τι τρέχει. Ποιος θα μπορούσε να μαντέψει κάτι τέτοιο;

Κυρία Λίτσα, πώς αντιμετωπίσατε τα νέα; Πόσο εύκολο ήταν να τα πείτε στην οικογένεια, στα παιδιά σας;

Ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Πώς να πεις στους δικούς σου ανθρώπους κάτι τέτοιο… Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή.

Μαρία θυμάσαι την πρώτη σου αντίδραση όταν έμαθες πως η μητέρα σου δεν είναι καλά;

Ήμουν σε μια φιλοζωική εκδήλωση για σκυλάκια όταν μου τηλεφώνησε ο πατέρας μου και μου είπε τα νέα. Κατέρρευσα στο πάρκινγκ και ξέσπασα σε κλάματα. Ήμουν τρομοκρατημένη και περισσότερο από όλα ένιωθα φριχτά για τη μαμά μου. Μια ζωή έδινε, έδινε, έδινε σε όλους. Ήταν ο πιο υπέροχος, δοτικός άνθρωπος στο να φροντίζει όποιον είχε ανάγκη. Με συγκλόνισε αυτό που της συνέβη. Και ξέρω πως χωρίς εκείνη ο μπαμπάς μου θα ένιωθε σαν χαμένος. Όλοι μας. Έτρεξα στο αεροδρόμιο, να είναι καλά ο φίλος μου ο Δημήτρης που με βοήθησε να πακετάρω και με πήγε μέχρι εκεί. Μέσα σε μια ώρα από τη στιγμή που το έμαθα ήμουν στο αεροδρόμιο έτοιμη να μπω στο αεροπλάνο.