Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Survivor: Συνήθης ύποπτος ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση – Σημαντική ανακοίνωση από τον Λιανό



Στο επεισόδιο της Κυριακής είχαμε το συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Κόκκινοι και μπλε συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία των Survivors, o Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

Οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για να βγει στον «τάκο» και αυτός ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είναι ο πρώτος παίκτης που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. Να υπενθυμίσουμε ότι οι κόκκινοι δεν πέρασαν από ατομική ασυλία, αφού ισχύει ο κανόνας των δύο για τις κοπέλες κι ύστερα έχουν μείνει μόνο τρεις άντρες.

Oι Κόκκινοι και οι Μπλε τα έδωσαν όλα στον σημερινό στίβο μάχης. Μόνο, όμως, μια ομάδα τα κατάφερε και αυτή είναι η Κόκκινη. Έτσι ένας παίκτης από την Κόκκινη ομάδα θα βρεθέι στον τάκο, στον πλευρό του φαρμακοποιού. Ποιος είναι αυτός; Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στους μπλε πραγματοποιήθηκε κανονικά η ατομική ασυλία, την οποία κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης.