Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Survivor Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή στην επόμενη αποχώρηση



Μια ιδιαίτερη εβδομάδα στο Survivor αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή 27 Ιουνίου καθώς οι πέντε εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα απομείνουν τέσσερις και θα μπουν στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 5 Ιουλίου.

Όπως είδαμε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Και αυτό καθώς, έπειτα από ένα απαιτητικό αγώνισμα για την τρίτη ατομική ασυλία, ο Σάκης Κατσούλης κατόρθωσε να πάρει μια μεγαλειώδη νίκη!

Έτσι, ο παίκτης του Survivor μπόρεσε να «αποτινάξει» από πάνω του την υποψηφιότητα που ο Γιώργος Κόρομι του είχε χρεώσει δυο νύχτες πριν και να βγάλει… εκείνον στη σέντρα ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ποιος παίκτης, όμως, θα αποχωρήσει από το Survivor ένα βήμα πριν το τέλος; Ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ή η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στο επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανό να ανακοινώσει πως ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος!