Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Survivor: Ποιος είναι ο πρώτος προτεινόμενος παίκτης;



Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν στο Survivor, τη νύχτα της Δευτέρας, οι έξι εναπομείναντες παίκτες για ακόμα μια φορά προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό.

Εκεί θα έπρεπε να καθοριστεί ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, τον οποίο και θα είχε την ευκαιρία να ονοματίσει ο παίκτης που κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας. Έπειτα από ένα απαιτητικό αγώνισμα, τη νίκη αυτή κατόρθωσε να πάρει ο Σάκης Κατσούλης.

Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor της Δευτέρας, ο Σάκης Κατσούλης θα έπρεπε να ενημερώσει τόσο τον παρουσιαστή όσο τους συμπαίκτες μα και το τηλεοπτικό κοινό του Survivor για την απόφαση του. Μια απόφαση που, μάλλον, θα προβλημάτιζε ιδιαίτερα την παρέα των Amigos.

Ποιον παίκτη, όμως, του Survivor θέλησε ο Σάκης Κατσούλης να «δείξει» ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και να τον… βγάλει με το ένα πόδι εκτός Αγίου Δομινίκου; Όπως είπε ο παίκτης στον Γιώργο Λιανό, η απόφαση που πήρε είχε ένα όνομα. Και αυτό δεν ήταν άλλο από… Ελένη Χαμπέρη!

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια της για αυτή την υποψηφιότητα. Αν και την περίμενε, όπως παραδέχθηκε, πριν το συμβούλιο του νησιού. «Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά σαν λόγος, ο λόγος του Σάκη, δεν με καλύπτει» πρόδωσε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Λιανό.

Survivor: Αποχώρησε με κλάματα η Καρολίνα Καλύβα

Γυναικεία υπόθεση ήταν η τελευταία αποχώρηση στο Survivor και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Καρολίνα Καλύβα κι Ελένη Χαμπέρη διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Με το ριάλιτι να έχει αλλάξει αρκετά και με τους αγώνες ασυλίας να έχουν αυξηθεί, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για τους παίκτες που έχουν απομείνει. Αρχικά την περασμένη Κυριακή το πρώτο αγώνισμα ασυλίας κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης που έθεσε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα Καλύβα ενώ την επόμενη ημέρα την κέρδισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έδωσε ως υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη. Την Τρίτη ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν αυτός που πήρε την ασυλία κι έδωσε στον τάκο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι τον πρώτο μα και τον τελευταίο λόγο είχε το τηλεοπτικό κοινό και μία από τις παραπάνω θα επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor είναι η Καρολίνα Καλύβα. Μάλιστα ήταν από τις λίγες φορές που όλοι ήταν ενωμένοι και της έδωσαν μια αγκαλιά, όταν ξέσπασε σε κλάματα.