Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Survivor: Πασίγνωστη τραγουδίστρια υπέγραψε για το ριάλιτι – Ακυρώνει τις εμφανίσεις της στα νυχτερινά κέντρα



Μία επιστροφή έκπληξη θα έχουμε στο Survivor All Star, καθώς παρότι μέχρι στιγμής δεν είχε ακουστεί το παραμικρό, στο ρόστερ του παιχνιδιού θα βρίσκεται μία ακόμα τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου!

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το All Star Survivor, το οποίο ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο, η εκπομπή «Γειά σου», παρουσίασε τους παίκτες οι οποίοι έχουν προσυμφωνήσει με την παραγωγή.

Για ποιους πρόκειται;

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Νίκος Γιάννης, ο Βασίλης Βασιλίκος, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Εύη Σαλταφερίδου, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Σώζον Παλαίστρος, η Στέλλα Ανδρεάδου και η Ρία Κολοβού έχουν υπογράψει προσύμφωνο με την παραγωγή τoυ Αντζούν για την συμμετοχή τους στο All Star Survivor το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

Η επική δήλωση του δικηγόρου του για το Survivor All Star – «Αν θέλουν…»

Μαζί με τον δικηγόρο του πήγε ο Τριαντάφυλλος στα γραφεία της Acun Medya, προκειμένου να διαπραγματευτεί για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

Ο γνωστός τραγουδιστής και ο δικηγόρος του, Στέλιος Σούρλας, μίλησαν στις κάμερες των εκπομπών.

«Ήρθα να πιώ έναν καφέ. Όταν χάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι πλάκα; Ήμουν στα αγωνίσματα, δεν έχω υπογράψει. Είναι θέμα οικογενειακό και προσωπικό. Μακάρι να πάει ο Ντάνος. Εγώ έφευγα από τα αγωνίσματα και μου λέει ο Κώστας πως περιμένει 1,5 χρόνο την ρεβάνς. Ήταν κι εκεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Περικλής και η Μελίνα. Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν, μόνο στον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Αλέξη» είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

Ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας, είπε: «Είναι στο χέρι της Acun να αποφασίσει αν θέλει ένα Survivor με έναν Τριαντάφυλλο μέσα και νούμερα πάνω από 60% ή αν θέλει ένα Survivor χωρίς αυτά τα νούμερα».