Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θλιμμένος για την ήττα από τους Τούρκους


Η πρώτη δήλωση σε βαρύ κλίμα: "Δεν είναι ευχάριστο να χάνεις σε έναν τελικό που αντιπροσωπεύεις την Ελλάδα. Με πείραξε αρκετά..."
 
 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο παίκτης του Survivor που κατάφερε από την πρώτη στιγμή να ανέβει στην κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού, εκεί που παραμένει μέχρι σήμερα. Για κάποιους ο χαρακτήρας του είναι αμφιλεγόμενος, ωστόσο, σίγουρα δεν είναι αμφιλεγόμενα: η μαχητικότητά του κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων και οι αναρίθμητες νίκες του. Με όλη του τη δύναμη αγωνίστηκε ο Ντάνος στον αγώνα Survivor Ελλάδα Τουρκία. Σαρωτικός απέναντι στους Τούρκους αντιπάλους του. Όμως, μια ατυχία στον τελευταίο γύρο του στέρησε τον πανηγυρισμό.

Βυθισμένος στη θλίψη εμφανίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το τέλος των παιχνιδιών με την Τουρκία και τη διπλή ήττα. Το ύφος του τα μαρτυρά πολλά και όσα δεν μαρτυρά τα είπε ο λόγος του:

«Δεν μου αρέσει να χάνω και πολύ περισσότερο όταν χάνεις σε έναν τελικό που αντιπροσωπεύεις την Ελλάδα. Μπορεί να ήταν φιλικού χαρακτήρα το παιχνίδι, αλλά θα μπορούσε να πήγαινε λίγο καλύτερα το κομμάτι των στόχων στο τέλος. Θεωρώ, τώρα που είμαι και πιο ήρεμος, ότι κάποια πράγματα ίσως είναι για να γίνουν. Η ευστοχία μου στα πρώτα τρία ματς που πήρα τους πόντους δεν ήταν ίδια στο τέταρτο, το οποίο ήταν παιχνίδι του τελικού.

Σίγουρα η ήττα είναι μέσα στη ζωή. Ο λόγος που είμαι στεναχωρημένος είναι ότι με πείραξε αρκετά. Με ενοχλεί που δεν κατάφερα να κερδίσω στον τελικό του Survivor Ελλάδα Τουρκία.

Δεν με κέρδισε όμως ένας ανάξιος αντίπαλος, ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Σαν ομάδα η τουρκική παρουσιάστηκε και σήμερα και χθες πολύ καλά μέσα στο αγώνισμα. Φαίνεται ότι έχουν κάποια εμπειρία. Βέβαια, όταν κρίνεται ένα παιχνίδι στη βολή, είναι πολύ εφικτό να κερδίσουμε. Δικαιούνταν, ίσως, λίγο περισσότερο συνολικά τα παιδιά να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι.

Είχαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο συνολικά. Χαίρομαι που κυμάνθηκε σε πλαίσια φιλικού χαρακτήρα, παρόλο που ήταν ένα παιχνίδι ελληνοτουρκικό και δεν ταυτιστήκαμε με άλλα πράγματα. Χαίρομαι που ενωθήκαμε και καταφέραμε να είμαστε ομάδα και να χαρίσουμε ένα ωραίο θέαμα», κατέληξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.