Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Survivor: Η μεγάλη αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα που άφησε άφωνους τους πάντες



Η μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Survivor… έμελλε να συμβεί λίγα λεπτά πριν το ριάλιτι επιβίωσης ρίξει οριστική αυλαία για τη φετινή σεζόν. Αυτό διότι, παρά τα προγνωστικά που μιλούσαν περί του αντιθέτου, ο Στάθης Σχίζας ήταν ο μεγάλος νικητής της φετινής σεζόν.

Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις ο Στάθης Σχίζας προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη που ενθουσίασε τους πάντες. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως θα διαχειριστεί ένα μέρος από τα χρήματα που πήρε και από το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Η μεγάλη αποκάλυψη

«Θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη του κόσμου πραγματικά και θέλω να πω κάτι, το οποίο δεν το είχα αποκαλύψει τόσο καιρό για την περίπτωση που κατακτούσα το έπαθλο. Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο» είπε ο Στάθης Σχίζας.

«Θέλω να πω και κάτι άλλο… Ότι νικητής είναι και ο Άρης, ο οποίος αξίζει κι αυτός συγχαρητήρια για όλα αυτά που τραβήξαμε μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους» πρόσθεσε.

 

Έξαλλοι πανηγυρισμοί και για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ξέφρενοι ήταν οι πανηγυρισμοί του κινητή όταν άκουσε ότι κέρδισε το έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και η αγαπημένη του έπεσε στην αγκαλιά του. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκλεψε τις εντυπώσεις με το λευκό σύνολο της.

«Σε ότι έχει να κάνει με την Αλεξάνδρα δεν είμαι καθόλου κλειστός. Είναι η γυναίκα της ζωής μου ανεξάρτητα γάμου και ανεξάρτητα καιρού. Την ερωτεύτηκα από την πρώτη μέρα που την είδα και το μαγικό είναι ότι, ενώ συνήθως λένε ότι ο έρωτας περνάει, εγώ μέρα με την μέρα την ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ» είπε ο Στάθης Σχίζας.