Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Survivor: Απόψε ο μεγάλος ημιτελικός.. Τι θα δούμε..



Η ώρα του μεγάλου ημιτελικού έφτασε, καθώς σήμερα, Κυριακή, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός του Survivor 4 μεταξύ των τεσσάρων φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.Την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου τον ημιτελικό και τον τελικό του παιχνιδιού.

Οι Μαριαλένα ΡουμελιώτηΣάκης ΚατσούληςΗλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κορόμι, που βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα στην Αθήνα (άνθρωποι της παραγωγής του Survivor τους φυγάδευσαν από το αεροδρόμιο, βγάζοντάς τους από την πίσω πόρτα), θα μπουν απόψε στις 21:00 στη μάχη με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό

 Ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους τέσσερις φιναλίστ που, μετά από πολλούς μήνες, θα έχουν κοντά τους αγαπημένους συγγενείς αλλά και όλους τους παίκτες με τους οποίους συμβίωσαν στον Άγιο Δομίνικο.

Στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα.

Παράλληλα, οι τραγουδιστές, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης και Τριαντάφυλλος θα καταλάβουν ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος, καθώς θα πάρουν το μικρόφωνο για να τραγουδήσουν.

 
Survivor - Ημιτελικός: Όσα θα δούμε σήμερα

Τέσσερις παίκτες διεκδικούν τα δύο, πολυπόθητα, εισιτήρια για τον τελικό. Οι δύο παίκτες που στα αγωνίσματα της προηγούμενης εβδομάδας βρέθηκαν στην τρίτη και τέταρτη θέση της κατάταξης τέθηκαν ήδη από την Τετάρτη στη ψηφοφορία του κοινού. Ποιους θα στηρίξουν οι τηλεθεατές περνώντας τους στον τελικό;

Survivor - Τελικός: Το ταξίδι τελειώνει τη Δευτέρα

Το ταξίδι του φετινού Survivor ολοκληρώνεται με πολλές εκπλήξεις και ένα συναρπαστικό live. Δύο παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Μόνο ένας μπορεί να είναι ο νικητής. Ποιον θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό;

Εκτός τελικού ο Αλέξης Παππάς

Υπενθυμίζεται, πως όλα δείχνουν ότι ο Αλέξης Παππάς δεν θα βρίσκεται στον τελικό του "Survivor 4". Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες των τελευταίων 24ώρων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δεν θα παραβρεθεί στην μεγάλη βραδιά.

Ο δικηγόρος του, ο Στέλιος Σούρλας, έχει καταφέρει και έχει πάρει απαλλακτικό από την Acun Medya, οπότε είναι και τυπικά "ελεύθερος". Ο Αλέξης Παππάς συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα του "Bachelor 2", τα οποία είναι 13ωρα και 15ωρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι κοινή επιθυμία Παππά και Alpha να μην εμφανιστεί στον τελικό του "Survivor 4", όχι επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ΣΚΑΙ, αλλά επειδή θέλει να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση ως ο νέος "εργένης".

Όσον αφορά στο ριάλιτι αγάπης, έχει γίνει ήδη ταξίδι με τον "Bachelor" και τα κορίτσια στην Τζιά, ενώ ο έχει ήδη ξεχωρίσει τέσσερις γυναίκες.